Födelsedagar

Torsdag
Var på stan med Johnny och Dadde. Johnny sov hos mig sen. Vi var nog bara nyktra, åt glass, kollade på Breaking Bad och somnade rätt tidigt. 

Fredag
Vi sov länge, fick skjuts till Johnny. Gick till butiken och på samma gång upp på kaffe till Minna o Risto. Bara hemma hos honom sen och såg på film och dokumentärer. Lugn fredagskväll, somnade tidigt igen.

Lördag
Vaknade på förmiddagen av att Mattlar kom förbi på aamukahvi. Han stannade några timmar, kul att hänga med honom. :) sen kom även Tony och Heidi förbi under dagen. Jag gav en födelsedagspresent åt Heidi eftersom hon fyllde år i torsdags!:) Mattlar var in en sväng på eftermiddagen oxå, vi hade rätt kul och gjorde fejk-tattoos, haha.


Vi såg tre brandbilar på gården, det hade tydligen brunnit i nån lägenhet här :s På kvällen gick jag och Johnny till Laura i hemstrand. Var där ett par timmar och satt i köket med lite andra festmänniskor.

Sen hem till Johnnys med Heidi. När hon gick vidare, kom Mattlar dit igen, vi hade lite lugn chill-fest fram till 3-4-tiden på natten, det var trevligt. 

På söndagsmorgonen vaknade jag upp hos Johnny. Väldigt många av mina vänner som fyllt år de senaste dagarna, denna dag var det Johnnys tur att ha födelsedag! :) 

På förmiddagen städade vi och sen for jag ut å köra med Heidi och Susan. När jag och Heidi kom tillbaks till Johnny så hade hans föräldrar anlänt, så vi åt tårta och drack kaffe med dem. Heidi for vidare sen och jag lämnade kvar på födelsedagsfikan. När hans föräldrar for så blev det lite kompisfest för Johnny istället. Mattlar, Tony, Å, Jouni, och en hel del andra var in och sa grattis. Det var en trevlig och lite flummig kväll (jag var så trött efter att ha lyssnat aktivt på finska hela tiden + att det var så mycket folk där). Klockan 21 promenerade jag hem till mig där jag möttes av hunden Jack. :) Nu ska jag sova och vila ut efter denna lååånga helg!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?