Lördagen den 27 september

I fredags var jag hemma och vilade hela dagen, tog en 5km joggingtur i ösregn och mörker på kvällen, det var mysigt! 

Lördagen spenderade jag med min mamma och syrra i butiker. 5-tiden kom Johnny till mig och vi for nästan genast till Dadde och hängde med honom ett tag. På kvällen var vi bara i min lägenhet, hängde upp en ljusslinga där med!:) 

Heidi kom också till mig. Sen for hon och vi gick till Shell en sväng. Liljekvist var oxå in en stund. Lite senare gick jag och Johnny hem till honom och var där över natten. :)

På morgonen gick vi ut på en promenad i svampskogen och mötte upp Tony. Skönt att det inte är så kallt nu!:) vi satte oss på en bänk och rökte, sen skiljdes vi åt, de for mot Dragnäsbäck och själv for jag hem.

Till Maxmo-villan!

Jag fick låna bilen på onsdagen när syrran lånade min lägenhet. 15-tiden hämtade jag upp Johnny och vi for iväg till Maxmo där han har villa. Vi gjorde genast upp eld i spisen för där var väldigt kallt. Satt och frös en bra stund. 


Närmare kvällen gick vi ut på en promenad, genom skogen, förbi en massa sjöar, till maxmo dansbana och längs stora vägen tillbaks till villan. Då vi kom tillbaks hade det hunnit bli mörkt ute, och värmen hade spridit sig inne i villan. Stundvis var det tillochmed för varmt där. 


Vi har hunnit med en hel del på kvällen, natten och morgonen: tänt massa ljus inne och facklor ute, suttit och snackat, rökt en cigarr, druckit happy joe, städat, burit in ved, varit ute i regnet osv.. :) Jättekul! Vi for hem kl11 på morgonen och sen for jag till korsnäs över dagen.


Update: Daniel hämtade mig från korsnäs kl21 och vi tog med Jack och lämnade honom i min lght och så skjutsade D mig till Johnnys. Fick en skymt av Mattlar och hann säga grattis på födelsedagen. Sen satt jag en stund i soffan och talade med Johnny, Mats och Tony.  Jag och Mats for hem efter ett par timmar.

Ny vecka!

Tagga måndag!:D
Jag har varit borta från Dragnäsbäck denna helg eftersom jag ville vara nykter på helgen. På måndagen sprudlade jag av energi och cyklade iväg till Johnnys ca 2-3 tiden. Där var en Heidi (inte hon vanliga) och Jouni. Även de var glada och energiska!:D Heidi for snart och så kom Vennu, Tony, vanliga Heidi och Junnu. Det kändes som mycket folk, alla snackade med någon så det var mycket på gång!:D jättekul att träffa alla igen.

En av mina vänner som gömmer sig bakom en mask;)

Efter ett tag kom även Mats dit. Tiden gick fort och plötsligt var det kväll. De som var kvar for därifrån, och vid midnatt for Johnny och Mats till nån bar på en öl. Måndags-bar är inget jag är intresserad av, och så mådde jag lite illa, så jag stannade kvar i lägenheten och fick ha det ljust (de andra gillar mörk belysning haha) och höra på sån musik jag gillar!:D det var jätteskoj med lite egen fest i ett par timmar! :D 

Senare kom killarna tillbaka. Rätt lugnt, men vi hängde upp en ljus-slinga på balkongen iaf. Det blev nästan julstämning där med belysning och mörker, hösten är ganska mysig ändå:)

Mats for sedan hem medan jag och Johnny lämna på soffan och såg en skräckfilm. Klockan var väldigt mycket men ändå fastnade vi framför en tv-serie sen, netflix är ganska beroendeframkallande haha;D plötsligt såg jag att det började bli ljust ute nästan, så då var det nog bara att gå och sova några timmar inför nästa dag. 

Nästa dag var tisdag och då var jag till föregångarna och sen stannade jag hemma ensam och tog det lugnt resten av dagen:)

Varit i Dragnäsbäck nästan hela veckan


På tisdagen for jag hem på dagen för att duscha å sånt, sen kom Johnny till mig. Vi var hos mig i några timmar med Jack. På eftermiddagen cyklade vi till Johnnys och det kom lite alltmöjligt folk och tiden bara flög iväg. 

På kvällen kollade vi serier och filmer från netflix med Ville. Han for sen och Heidi och Junnu kom dit. Vi satt fortfarande i soffan men killarna somnade så det var ganska slött. Junnu och jag lämnade hos Johnny över natten.

Heidis katt Ronja

Nästa morgon vaknade vi alla tre extra tidigt. Vi tog det lugnt och det kom förbi några finska killar, tiden gick rätt fort. 
Sen gick hela gänget till Heidi där de flesta stannade. Jag blev psykiskt jättetrött av att behövt vara bland folk så länge, så mitt humör gick åt det sämre hållet. Eftersom jag behövde vila från det sociala så tog Johnny med mig på en promenad i sommarvärmen. Vi gick till Brändö. Satt och åt varsin glass på en bänk på torget där och det var så hiiiimla varmt i solen:D Samlade krafter och efteråt var jag mitt spralliga glada vanliga jag! :D

Vi gick tillbaks till gården sen och mötte upp Heidi, Ville och Junnu. Mattlar, Janne och Tony kom sedan hem till Johnnys. Glada och taggade planerade vi att gå ut och grilla till kvällen. Så några for till butiken, vi andra väntade hos Johnny. 

Några timmar senare, när det blivit mörkt, var jag med ut och grillade och tände en massa ljus. 


For in till Johnnys sedan för att äta köttet vi grillat, och mer folk dök upp. Så där satt vi: jag, Johnny, Tony, Vennu, Junnu, Heidi och Ville. Det var lugnt men samtidigt väldigt intressanta diskussioner. Jag orkade för en gångs skull anstränga mig och tala mycket finska! Det var en kul kväll och det blev ganska sent. Folket tunnades av och kvar hos J lämnade jag, Heidi och Junnu. De stannade några timmar och vi låg i soffan i mörkret och såg på serier. :)

Dagen efter (torsdag) var jag trött och kände mig lite krasslig. Cyklade hem och vilade hela dagen, och jag tror bestämt att helgen får gå i samma tecken. Andra nyktra helgen i rad, det är bra det! :)

Heroic sid vicious

He is back<3 
Så idag har jag hängt hos Johnny nästan hela dagen förutom några timmar när jag varit med Daniel samt varit ut med min mamma i butiker. 

Veckan som gått

måndagen var jag med Mats och Johnny. Jag och Mats hade högljudda diskussioner, det blir ofta lite väl intensivt då vi snackar på allvar. Jag avslutade kvällen med att vara ute och köra med Nicke en stund.:)

Tisdag var jag hemma och vilade på dagen, på kvällen träffade jag Johnny och Heidi en kort stund i höstmörkret. 

onsdagen såg jag till att vara i Dragnäsbäck redan från morgonen. Jag, Johnny, Mattlar, Tony och Roope var där. Har snackat finska, hjälpt till att städa, hängt ute på gården, osv. På kvällen var det bara Johnny, Mattlar och jag. Jag var hem en sväng med skjuts, därefter for jag tillbaka och vi kollade på tv-serier och en skräckfilm till långt in på natten. :)

Torsdag och fredag vilade jag bara hemma. Min hund Jack kom till stan. 


lördagen var jag med Daani, vi var ute och körde och kollade sedan på en skräckfilm i gerby medan hundarna lekte. Söndagen har jag bara varit hemma rastlös. Jobbig helg, har gått promenader och försökt sysselsätta mig men tiden kryper fram så jävla långsamt..:/ jag har tillochmed varit till gymmet, det var nästan två månader sen sist:p Inget festande denna helg heller. 

Söndagskvällen gick jag och Jack hem till Heidi. Vi snackade i flera timmar, det lugnade ner mig lite. :) Jack var jättesnäll och sov i hennes säng. Katten Ronja var ganska misstänksam men det gick bra^^

Is life worth livin if it's not on the edge?;)

Lördagen började med ett besök hos Dadde, därefter åkte jag till Dragnäsbäck. Där hade de lite stress först så Mats åkte hem en stund men jag väntade där. Det blev lite lugnare sen, Tanja kom förbi en sväng bara.

På kvällen var det jag, Mats, Å, Heidi och Johnny. Vid midnatt for jag och Mats till D.O.M på en cider. Därefter for vi tillbaka till resten av gänget. Vartefter kvällen förvandlades till natt så blev folket trötta. Johnny och Å somnade på soffan, Mats for hem och jag övernattade hos Heidi. :)



söndagsmorgonen gick vi tillbaka till Johnnys och väckte honom och Å för aamukahvi.

Efter en par timmar for Å hem, vi andra gick för att försöka väcka Junnu. Den tidiga dagen hängde vi 4 både utomhus och i allas lägenheter, hade riktigt roligt, krapulahumor. :D

Klockan 14 ville vi njuta av solens värme så Minna hämtade upp mig och Johnny så for vi ut och köra en stund. Var till en brygga utanför stan och satt i solen. Sen for vi hem till Minna och Risto på fika innan vi gick hem till Johnny tillsammans med Heidi. Mats kom också dit och så satt vi där hela kvällen. For ut och köra och träffa Dadde en stund. Jag var rätt trött på människor vid det här laget och drack en cider. Sen blev det lite kaos och gänget splittrades för en stund. 

Jag hängde med Vennu ute i mörkret o pratade finska. Sen började jag gå hemåt men mötte Heidi på vägen och följde med henne. Vi gick till Johnny, Laura och Mats. Hade ivriga konversationer, rökte och tog det lugnt bara. Folk blev trötta och kvällen avslutades typ halv tre på natten.

Fredag femte september


Denna fredag vaknade jag upp i Korsnäs där jag spenderat natten. Åkte till stan, och runt 12-tiden skjutsade mamma mig till Johnny. Var där i hans lägenhet och olika folk kom förbi, bl.a. Heidi och Junnu. Mats kom en stund sen, killarna låg på soffan och höll på och somna båda två, själv satt jag mest med telefonen. Mats for hem en par timmar för att vila. Under tiden gjorde vi inte så mycket, låg i soffan och kollade på tv typ.
 
På kvällen kom Tony förbi en sväng. Sen kom Å, Ida och Mats. Hunden hade de med, som kan ses på bilden ovan. :)  De snackade mest finska, så jag och Mats blev lite rastlösa och for ut och köra en sväng till stan, men där hände inte mycket heller. Så vi for tillbaka till Johnnys. Satu kom dit.
 
2-tiden for jag, Johnny och Mats till Shell på kaffe. Johnny hade lite lustiga upptåg på g, så jag och Mats hängde med i bilen och skrattade mest. ^^ Vi for sen tillbaka till Johnny men han somnade, så jag och Mats for hem halv 4 tiden.

Dagarna går

Har sovit ut och tagit det lugnt några dagar nu, hade nog inte tänkt göra så mycket idag heller. Johnny skulle komma förbi en sväng på dagen bara. Däremot blev jag plötsligt sugen på att hänga med ut och vara social, så jag följde med honom till Ida och Å. Där satt vi i köket och snackade i åtminstone en timme. :)

Sen for jag och Johnny hem till honom dit hela standardgänget kom; Heidi, Junnu, Mattlar och Vennu. :) hände nu inget särskilt men trevligt ändå att va ute bland folk istället för att sitta ensam hemma. Sen på kvällen har vi varit hos Junnu och sen satt jag och Johnny hos Heidi till åtminstone midnatt.


Idag onsdag har jag suttit med gänget på morgonkaffe och sen har jag varit på föregångarna. Bara lugn kväll hemma i övrigt.