Fullt upp

Jag har stannat inne och varit ensam i typ tre dagar nu, mycket sömn, så tröttheten lämna på lite. Det tog ett bra tag innan J fick ut mig på tisdagskvällen. Men tillslut gick jag till Enska där J väntade. Spenderade kvällen där med dem två och gick sen hem efter några timmar.

På onsdagen kom Toni till mig redan på dagen. :) På eftermiddagen var jag själv igen, för skulle ut och handla med mamma. Senare på kvällen kom Toni ut pånytt och hade Atte med sig. Första gången jag träffar Atte, har hört folk snacka om honom sedan sommaren;D Dadde kom även han hit efter en stund.

Vi var ut o rökte hela tiden och en sväng till Shell. Toni o Dadde stannade rätt sent, Atte for vidare. Dadde hade ingenstans att sova så han stannade över natten och sov på soffan! 

På torsdagskvällen blev det lite socialt umgänge med Dadde och Johnny. Fast det slutade med att de mest satt framför sina respektive skärmar och spelade, rätt tråkiga var de haha:D Jag kollade på några dokumentärer istället. De satt nog här hos mej hela/halva natten typ.

På fredagskvällen var jag trött efter veckans aktiviteter, det kändes lite som en söndag:p så jag stannade ensam hemma och somnade redan vid midnatt.

På lördag träffade jag moster först, sen kl15 kom Toni till mig:) vi hängde här framför datorerna, såg på pink ployd-videos:p Sent på kvällen kom Dadde hit. Vi festade nästan hela natten, helt trevligt nog men man börjar längta ut efter nya äventyr nu när det känns som vår. 

På söndagen har jag vilat. Jag var även ut på torget och träffade min syrra och Marcus. Vi var och tog del av lite gratiskanpanjer, bl.a, delades det ut gratis glass på R-kiosken. :)

När jag kom hem från torget gick jag istället och mötte upp Daani och hunden. Det blev en extra lång promenad, säkert 45min, märktes att min kondition blivit lite sämre;D inget mer hände denna söndag, lugn hemmakväll ensam vid datorn..:)

Bloggen left behind with stress on my mind

 Onsdagen den 19 mars spenderade jag hemma med Toni, vi kollade på tv och chillade bara. På kvällen for han med Atte till typ Malax haha, och själv gick jag ut o träffade Daani o Hällström på en cigg. 
På natten följde jag med iisa och Hällström till Daani på efterfest. :)

Torsdag. Jag gick hem på morgonen. Vår-städning hemma ;D Sent på eftermiddagen hörde Toni av sig och kom till mig med Dadde och Babbo. De var här hela kvällen och for hem runt midnatt. 


På fredagen var först Toni hit på dagen ett par timmar. Vi var till Sale och köpte godis och glass. :)
 Där emellan var jag ensam innan han och Dadde kom ut på kvällen. Vi satt i köket med Daddes dator. ^^ De for hem kl12. Spåra va hos mj över natten.

Ledig lördag. Söndag halvsov jag hela dagen typ. 

På måndagen var Johnny till mig på eftermiddagen, annars hände inget särskilt. 

Tänk att allt som behövdes var lite vodka...^^

Hmm, två veckor sedan jag senast skrev, vad har hänt sen sist?
-Jag har varit förkyld, fortfarande sjuk
-Träffat T-Bone ett par gånger
-Hängt hos Daani och hunden
-Toni har hängt hos mig rätt mycket
-Varit en sväng till Korsnäs


fredagen var jag trött, och sov säkert till klockan 14, innan jag fick stiga upp och släppa in Toni, som ivrigt bestämt att idag skulle vi ut på en öl;D Det blev O'Malleys på varsin dricka, vidare till alko där tonii köpte en koskenkorva åt oss, och sedan hem till mig för att dricka upp den. 
 Det var sjukt roligt att för en gångs skull dricka vodka! :D jag minns knappt vad som hände, men fulla blev vi båda två,vinglade iväg till Sale där Toni köpte några öl åt sig. Sen spenderade vi kvällen hos mig, Jukka kom förbi och sa hej. Senare på kvällen kom Robban, Tonis kompis som skulle komma med oss på krogen:) Robban var chaffis denna kväll, så han var nykter jämfört med mig och T som druckit i mååånga timmar redan;D vi drog ut på tiden med alla låtar vi skulle hinna höra på, men tillsist körde vi iväg till krogen. Det blev D.O.M. där vi satte oss vid ett ledigt bord. 

Kvällen var väldigt lyckad! 
Toni fick en St.Patrick's Day-hatt, 
jag träffade många gamla fylle-bekanta, 
Robbans nån kompis sällade sig till vårt sällskap, 
och alla snackade svenska för en gångs skull!:D 
det var ju faktist rätt skoj på krogen ändå:) Jag och Toni var nog inte så bra socialt umgänge mot slutet av kvällen, jag minns inte allt helt klart. Robban skjutsade hem oss och jag tror vi var vakna rätt länge efteråt. I gryningen gick vi ut på en cigg, himlen började ljusna och tankarna klarna.


Lördagen fortsatte vi sedan med krapula, halvsömn, städning osv. T-Bone kom förbi och sen gick vi en promenad med honom i sommarvädret på samma gång Toni gick hem. Toni kom tillbaks på eftermiddagen och vi hade en helt nykter krapuladag! Jag kunde vara lugn och bara se på tv utan att klaga på rastlöshet, nice!:D Alkohol kanske är rätt bra ändå. Vi somnade till flera gånger under eftermiddagen och kvällen, Johnny kom oxå in en sväng och hälsade på. Sen blev det väl inte så mycket mera, Toni for hem innan midnatt och jag fick välbehövd sömn! 

När det hunnit bli söndag eftermiddag, vandrade jag iväg till Dragnäsbäck. Jag skulle träffa Johnny, så jag gick in till Ida och Å direkt, där han var. Jag, Å och Johnny satt vid köksbordet rätt länge. 

Sen for jag och J hem till honom. Nog kom det väl en par olika typer dit nu som då, men något särskilt hände inte. Jag blev rastlös och sur så runt kl19-20 stod jag inte ut mer utan GICK hela vägen hem. Fick lugn o ro så jag blev lugn igen då:) 

Resten av natten var jag med Toni hos mig,  och tiden tycktes gå för fort igen ^^,
Vi satt uppe rätt sent, läste en massa intressant på nätet samt såg nån dokumentär. Johnny var på nån hotellfest på Kantarellis, och ringde och försökte få med oss dit. Vilken tur att jag inte orkade, för det hade tydligen spårat ur där, så folk (inklusive J) hade hamnat i fyllecell hahah :'D 

Detta hörde jag alltså på måndagsmorgonen, vet inget mera än.  Resten av måndagen var jag rätt trött och slö. Toni var nog här under dagen, men även han blev lite svag/sjuk på kvällen, så han gick hem å sova tidigt. 


Bara döda fiskar följer strömmen!


Det har varit ganska tyst på bloggen, jag har inte orkat uppdatera eftersom jag inte gjort så mycket utöver det vanliga. Det har varit lite meningsskiljaktigheter mellan mej och mina två goda vänner dessvärre. Men nu verkar den värsta stormen vara förbi. :)

Jag har hängt med Daniel några kvällar, träffat T-Bone, och sedan varit ensam lite oftare. Toni har varit hit nu som då nog, men vi har inte hängt lika intensivt som vi brukar. 

I lördags fick jag ett glädjande telefonsamtal på förmiddagen. Det var Mats som var påväg till vasa!:D så den kvällen hängde jag med honom. Toni var här till kl23, men Mats och jag fortsatte hos mej halva natten och talade minnen och hade riktigt trevligt! 



Nästa kväll, söndagen, var Toni och Mats hos mig igen, det var rätt lugnt och chill då bara. På måndagen hade jag och T planerat att ses, så han var hos mig större delen av dagen. Mats kom förbi en sväng, och senare på eftermiddagen dök Johnny upp, börjar va ett tag sen han orkade komma till stan:) vi gjorde nu inte särskilt mycket, alla var klistrade vid sina telefoner typ. :P

På kvällen blev jag och T ensamma här igen, och vi lämnade väl lite framför telefonerna (han spelade nåt spel) och datorerna (jag upptäckte massa låtar på spotify). Vi gick även till Sale och inhandlade lonkero, godis och glass. ;D Det blev en trevlig kväll, å han for hem runt kl23 typ.

En stund senare gick jag ut och gå för att möta upp Johnny. Vi gick via Shell och sen kom han till mig över natten.