What happens in Sky stays in Sky

Stressiga dagar var det här, för igår kväll var det bara att göra sig iordning och dra ut och ravea igen! Jag gick via Gusse och därifrån mötte vi upp Fredrika och gick till Daniel. Vi förfestade ute vid borden. Dit kom även Svante. Lite senare ringde Jens från Korsnäs. De ville komma på en öl, han, Patrik och Julia, alla från Korsnäs så det var skoj!

Sen började det regna och folket for iväg. Jag, Fredrika, Daniel och Gustaf gick in och väntade på Daniels pappa som fick skjutsa mej Daniel och Fredrika till krogen.
 
 
Där dansade vi och hade skoj! Jag var jättefull efter förfesten så jag köpte inte en enda dricka under hela kvällen, men fick ett par cider av nån nog. Men jag hade druckit både lonkero, sprit och vin på förfesten så det var ganska galet.
 
 
Men somsagt vi dansade ganska mycket och va ute på terassen ganska mycket också. Vi träffade väldigt mycket bekant folk, och även nya människor såklart. Det var en riktigt skoj kväll!
 
Efteråt stog vi där ute och sen gick vi hem bara, alla hem till sig och sova. Men när jag vaknade hade jag en ny sparad telefonnummer döpt till "jotain efterfest" alltså någon efterfest, men jag minns det inte ens haha ååh.
 
När krogen har stängt och man är full och sliten ser det ut såhär. Dagsljus ute också.

Lords of Chernobyl & Craneium @ Leipätehdas

Min lillebror fyllde 14 år igår, så jag började där med grillfest och tårta på eftermiddagen. När det började närma sig kväll så började jag blanda drinkar! Jag var ju inte ensam som drack nån drink, däremot var jag definitivt snabbast på att dricka upp!

Sen följde jag med min moster till stan så jag var i vasa klockan 22 på kvällen. Jag bytte till högklackat och tog två lonkero och gick till Mikaela. Vi förfestade lite smått en stund och sen gick vi till Leipätehdäs. Vi såg genast bekanta. Vi satte oss med Kneet och gänget där ute.

 Mikaela och Emma

 

Vi var även med Emma och Abbe ganska kontinuerligt under kvällen. Fredrika ringde så henne hängde vi oxå med när hon kom in till Leipis! Vi träffade två killar som kom från korsnäs, precis som mig alltså. Det var ju rätt intressant, kanske det blir en korsnäsfylla så småningom! :)

 Korsnäskillarna och Mikaela

 

Under spelningarna stog vi ibland framme vid scenen och enjoyed the party. Jag och Mikkan hann tillochmed med en sväng backstage och träffa Kneet och Kix m.fl. Efteråt frågade vi runt angående efterfest. Var skulle vi vara? Vem har dricka? Vad händer? Vi talade med båda banden men bara halva Lords of Chernobyl ville efterfesta.

 Självaste Lords of Chernobyl, tack för en bra keikka!

 

Vi kom egentligen inte fram till något bra. Vi hamnade vid McDonalds för några skulle köpa mat. Sen gick vi hem till Mikaela. Satt i hennes kök och drack, hon och jag, David, Tomas (från bandet) och vad fan han andra killen nu hette. Sen kom TomasW, Fredrika och en annan kille. De satt och söp med oss och sen gick jag och det sistnämnda gänget iväg. Alltså jag Fredrika, Tomas och dendär killen, vi gick till Daniels lägenhet och drack vidare vad han nu hade där.

Det var helt trevligt och vi hade kul! Klockan gick väldigt snabbt och plötsligt var den 9 på morgonen. Då började vi alla gå mot stan och hemåt. So that ends the night! :) Jävligt lång kväll och egentligen inte värt att efterfesta, men det var iaf trevligt och roligare än att fara hem å sova ensam.

 Craneium, också en bra spelning och trevliga killar!

Nykter torsdag

Vi sov länge som fan imorse. Till 12-13 iaf. Sen skjutsade Tomas hem oss alla. Jag hämtade hundarna från Daanis. Min syrra var hos mig typ 2 timmar sen for hon hem och jag började fundera på what to do all day.
 
Jag och Nicke for ut och köra. Vi for till iisa och hälsade på dem. Jag fick hålla lilla tjejen i famnen, hon är såååå liten, inte ens en månad ännu, kanske jag sku skaffa en sån haha? :D
 
Sen for vi till Nickes så jag fick se hans lägenhet. :) Körde förbi och träffade Tony lite snabbt också när Nicke skjutsade hem mig. Chill dag!

Imorgon blir det fest igen!
 
 

I like my beats fast and my bass down low

Igår drack vi lite då innan krogen, och sen gick jag och syrran till pullo. Visade henne runt och sen satt vi vid ett bord. Gick sen och talade med Gusse, Kena och Mikael. Dit kom också en Anders. Vi dansade med han Anders sen haha. Jag har träffat honom med Natu för tuuusen år sen haha.
 
Vakterna vid pullo ville tala med mig. De sa att jag varit där tre gånger nu när jag blivit riktigt full. Händer det en gång till blir jag portad, men neeej det får inte hända, jag har ju spenderat hundratals euro på pullo genom åren, inte kan det ta sluuut! :(
 
Sen gick vi till karaokerummet och talade med Kneet och några andra :) Anders och Ellinore satte sig i en soffa och själv gick jag runt och träffade folk. Talade med en Elli och fick svar angående vad som hänt dendär ena natten när jag åkt hem med ett par finska killar.
 
Hängde med henne större delen av kvällen. Vi träffade Tomas, Toffe och Jamppe. Satt vid ett bord med dem och random människor. Jag drack ganska lugnt och fick inga blackouts, tråkigt men sant.
 
 
 
 
Vid stängning gick vi ut. Hela gänget stog ute + Gusse och Ellinore. Jag snackade finska med ett par killar från Björneborg. Vi funderade på efterfest. Så ringde vi efter en taxi och jag, Ellinore, Jamppe, Tomas och en random full finsk flicka åkte till Tomas.
 
Vi drack, jag körde på Malibu direkt ur flaskan. Minns inte riktigt vad som hände, vi var ute och rökte iaf och diskuterade osv. Sen sov vi där, Tomas och Ellinore i sängen och vi andra tog soffan. När de andra gått och lagt sig hade jag satt mig i fönstret med ett glas rosé och en cigg. Tagit en bild och laddat upp på facebook och varit sur för att de andra gått och lagt sig. Så kan man ju också göra :)
 
 

Park-häng

 
Idag har jag och Trolla varit till Hoviska, för Janina hade lite födelsedagsfirande hela dagen med grillning och sånt. Men när vi kom dit var inte Janina där längre! haha fail! Men det var massa andra folk där, så vi satt med dem en stund. De grillade, och Trolla var oerhört sugen. Som hon stirrade när folk åt korv! Så hon fick lite korv och nån köttbulle av dem nu som då :) Vem kan motstå ett par tollarögon liksom? ;)
 
Nu är min syrra här, vi dricker lite och senare ska vi gå till pullo!
 
BTW! Imorse väcktes jag av ett samtal från hittegodsavdelningen! De hade hittat min krogväska på krogen, allt var kvar, pengar, körkort och nycklar! Härligt! Så jag antar att jag är skyldig de namnlösa finska killarna en ursäkt för att jag anklagade dem här på bloggen! (inte för att de läser min blogg, än mindre vet mitt namn, men ändå :D)
 

Mimmi 5 år!

 
 
 
 
Idag fyller min chihuahua Mimmi hela 5 år! Dagen till ära har vi faktist varit hos veterinären också. Mimmi blev sövd och har fått tänderna skrapade från tandsten, så nu har hon snyggt vita tänder! :)


Dansgolvet vs gymmet

Jag är så sjukt trött på att vara förkyld. Har varit smått förkyld från och till i två veckor och det går aldrig över eftersom jag hela tiden är ute och super eller tränar fast jag är sjuk. Idag lyckades jag med bedriften att träna två (korta) gympass. Nåja, jag känner nog att jag snart är frisk så. :)

Men känslan att stå på tex crosstrainern och ha världens bästa housemusic-mixar i öronen, samma som spelas på vissa dansgolv.. Det ger ungefär samma känsla som krogen. Man gör ju samma sak både på krogen och på gymmet. Man rör på sig (på krogen dansar man ju) och man hör på i princip samma musik.
 
Både ute på nattklubbarnas dansgolv och på gymmet får man samma endorfinkick. Tänk vad härligt om varje dag bestod av en tur till gymmet och på kvällen en tur ut på klubbarna! Vore inte det livet alltså :D:D Maybe I should do that!
 
 
Här kommer en låt som det känns som om ALLA är beroende av just nu! Så även jag ;P

Midsommarfest hos Emma


Sjuk och förkyld begav jag mig klockan 7 med Daniel till Emma. Julkki kom ungefär samtidigt som oss. Vi gick genast och satte oss vid utemöblerna och började dricka. Efter ett par cider var jag inte så förkyld längre haha, så min medicin behövde inte ens användas haha.
 
 
 
Efter ett tag kom Hanna, Jani och Nizze. Vi satt ute bara, skrattade och drack och det var riktigt skoj!
 

Vi gick in på kvällen när det blev lite kallare. Emma och Julkki klottrade ner Daniel med massa tattoo's. Vi satt mest bara inne och talade och lekte lite med hunden. Joni with friends kom förbi en sväng också. Senare kom Paulina.
Vi for hem ganska tidigt, det var liksom chill-supande bara. Men det är fint det med! Kul och trevlig kväll iaf.

Midsommar med familjen


Har varit med familjen till vår villa och firat midsommar. Ätit massor, sjukt mycket mat där alltså!
Sen har jag varit och simmat, eller njaa badat är snarare rätt ord för det var bara Jack och Trolla som simmade :)
Det var så grunt vatten nu, och massa lera och skit på bottnen så det var inte värt att doppa sig helt.
 
Dogsen har haft jättekul iaf! De stannade hos mina föräldrar när jag igår kväll följde med moster in till stan.
 
Min förkylning har blivit värre, så nu spenderar jag dagen under en filt och dricker tee. Ikväll tar jag till en starkare medicin som ofta hjälper, nämligen alkohol!

 

Trolla på hälsokontroll

 
Igår lät jag bli att åka till HulluPullo där jag vanligtvis brukar spendera mina onsdagskvällar. Istället gick jag till gymmet, kl 20.00 började Piloxing. Det är den enda tiden i veckan de har det nu när det är sommarschema. Synd för mig som gillar att festa på onsdagskvällarna!
 
Idag har vi varit till veterinären. Trolla har sövts ner och vi har tagit officiella höftleds- och armbågsröntgen som ska skickas in till kennelklubben för avläsning. Jack och Mimmi har blivit vaccinerade. Annars har det inte hänt ett dugg i våra liv nu.
 
 

Set your inner spirit free

Började med förfest på kvällen med brudarna på bilden! Maija, Mill och Anna.H. Sen kom även Anna.S. :)
Vi hade riktigt trevligt, tjejkväll hos mig :D
Jag och Maija gick till HulluPullo i regnet sedan.
 


Vi beställde lite drinkar och satte oss vid ett bord vid dansgolvet.
En random finsk snubbe kom och diskuterade med oss.
Så jag fick använda min fyllefinska och förklara att mä osaa puhua suomea, mutta en ymmärrä paljon, ja Maija ymmärrää mutta hän ei osa puhua. :)
Killen bjöd oss på varsin karpalolonkero och tequilashots även fast vi inte bett om det haha!
Ingen av oss är ett stort fan av tequila. Själv har jag aldrig shottat det förut.
Men vadfan, gratis sprit måste man ju dricka, så jag drack min tequilashot med salt och citron, men det blev 3 små shottar ur den istället för jag kunde bara inte svälja hela på en gång.
Sen drack jag lite av Maijas också.
Nej fyfan, aldrig mera!
 
Sen träffade vi Patte och Toffe, så vi tog ett bord med dem och satt och diskuterade.
Både Maija och jag var fulla, vi hoppade upp på scenen och dansade för oss själva :D
Vi hade en jävligt kul kväll, även fast det inte var särskilt mycket folk ute.
 
Sen slog blackouten till. Jag minns ej vad som hände,
men Maija gick hem till mig (där de yngre tjejerna satt fortfarande).
Sen har jag ett minne av att vakten leder ut mig och jag vinglar.
Vakten sa att jag hade slocknat på toan, men själv sa jag att jag inte slocknat! haha
Ingen aning om vad jag gjorde isf.
När vi kom ut så stod Gusse där. Han var snäll och tog en taxi med mig
och körde hem mig. Jag minns att jag mådde illa.
Gusse ledde in mig till min lägenhet, och där inne var Mill, Anna, Maija och Reidar.
De och Gusse var väl där i 5 min och sen for de.
Då fick jag äntligen gå och spy, kändes som att jag väntat hela taxiresan osv på att få vara ifred och spy för jag mådde så illa!
Men asså lol att åka taxi några hundra meter för att komma hem,
och lol för att vakten fick leda mig ut, guuud vad jag önskar nån hade kunnat filma så jag fått se :D
Men jävligt snällt av Gusse ändå att hjälpa mig hem, annars hade jag väl fått polisescort hem.
 
Patte och Maija

Jakobstad hundutställning

Idag har jag, pappa och min syrra varit till Jakobstad på hundutställning.
Med oss hade vi både Jack och Trolla, men tävlade bara med Trolla.
Det gick bra och vi fick rött band och kom andra i konkurrensen!
Alla domare tycker så olika, så det är bra att testa på flera utställningar med olika domare.
 
Jack var trött och otålig och la sig ner och sova i protest haha ;D
 
 
 
 
 
 

Om blåmärken och ärr

Såhär såg min arm ut igår.

Rocktailsstämpel vid handleden,

gammalt ärr efter ett skärsår (+ blåmärke haha),

och brännmärket efter någons cigg.

Jag får blåmärken väldigt lätt, nån annan som får så?

Som dendär gången då vi gick till sandö och jag tog med en låda 12-pack lonkero.

Lådan slogs mot mina ben då vi gick och efter det hade jag massor av blåmärken över benen

i nästan två veckor! Helt sjukt!

Nu har jag ett random blåmärke på ryggen som jag inte vet vart jag fått det ifrån, och ett på armen/axeln.


Händelserik fredag

Guud vad vi har gjort mycket igår! Jag var ju i Korsnäs först, rastade hundarna så de skulle klara sig över natten där. Sen på kvällen åkte jag in till stan :D Robert kom till mig och jag började dricka. Sökte partypeople, men somsagt väldigt dött när alla är i s-joki.
 
Sen åkte vi till Vöråstan där vi träffade Emma över en cigg :)
Det var riktigt trevligt! Efter det körde vi direkt till Sundom för att hämta Tobbe.
Klockan närmade sig 10-11 nånting, och lame som vi är åkte vi så tidigt till krogen ;)
Näe men vi började vid Rocktails där vi delade på en flaska champagne som för att förfesta.
Killarna pluggar ju i Åbo, så vi talade om det, och jävlar vad sugen jag blev på en
festtrip till Åbo, får se till att göra det i höst!
 
Har sjuukt många egopics från alla toilets helfigursspeglar...
 
Sen blev det några drinkar på sky. Men det var ganska dött där, så vi gick till O'Malleys. Träffade Patte, han satt med massa bruudz så vi hängde med dem. Sanna var där, haha en såå rolig tjej jag bara träffat ett par gånger i fyllan.
 
Vi dansade och drack och sen drog vi till rocktails! Gusse kom med också föresten, vi hittade honom med nån brud på mällis så :P Vi satt på nedre våningen och drack skumpa oh dansade och fyllesnackade och tog suddiga bilder xD
 
 

Okej jag ser sliten och cp ut på denhär bilden, men jag bara måste visa när de hällde på torr-is! :D
 
Efter krogen talades det om efterfest, men nää, det blev inte av. Jag, Robert och Tobbe åkte till Robert och fick varsin blåbärs-mjölkdrink :D gott! Sen skjutsa vi hem Tobbe och efter det fick jag skjuts hem och kvällen var över :)
 
Jag och Tobbe på lysande lådor vid stängningsdags. Det börjar synas att jag dissat gymmet till förmån för alkoholen, ååh! :s

Generation partypeople

Inte hittat min väska ännu, men har inte sökt på polisstation än, borde göra det. Har egentligen inte sökt alls annat än hemma hos mig.
 
Är i Korsnäs nu, har varit här över natten. Jag ska snart åka in till stan, för idag är det fredag och då bör man gå ut och dansa.
 
Hittade precis ett sår på armen som ser ut som ett brännmärke efter en cigg, har säkert hänt när man trängdes i rökrutan på krogen, det är lätt hänt att man bränner sig på någon annans cigg.
 
 

Galna Flaskan Onsdag

Igår  var det onsdag och det betyder Hullu Pullo. Förfestade hos mig, började med en lonkero och sen kom Nicke och Tony. Nicke drack och var full, som vanligt :D Det gick ett tag och sen for Tony hem. Jag och nicke kollade på gamla videor från våra fylletider förut haha ;D
 
Sen kom Daniel, Rabb och Mikaela. Vi fortsatte förfesten och sen drog vi till pullo! klockan var fan typ 12 när jag kom till pullo. Träffade Gusse. Varje gång jag kommer till pullo köper jag lonkero och nasu som första beställningen. Idag ville jag vara lite annorlunda så jag beställde Aloha, lonkero och en pätkisshot!
 
Vi drack och satt vid nåt bord större delen av kvällen. Hade det trevligt med Mikaela, vi kom bra överens :D Men jag blev nog ganska så full, jag borde fan inte shotta. Blev bjuden på andra shottar också nämligen.
 
Vi satt ett tag på övervåningen också. Det var en riktigt trevlig kväll, dock med mera minnesluckor än vanligt, det var ju lite synd.
 

Jag vet inte riktigt vad som hände sen, men antagligen stängde krogen. Jag var plötsligt hemma hos mig med två killar som var helt finska. Det var ju lite lustigt eftersom jag är helt svensk och inte riktigt kan finska. Hur fan gick det till liksom? :D
 
Som tur var kom Daniel då, han sökte efter efterfest. Då for didär finska typerna. Jag vet inte vad de heter, hur de ser ut eller nånting, men de var i min ålder.
 
Sen slocknade jag och Daniel nån gång på morgonen. Vaknade på dagen och insåg att min väska var borta. Kul, några tior och mitt körkort försvunnet i den då, GRATTIS! Jag kan ju inte tro annat än att det var de finska killarna som tog den. Vad annars liksom.

Tuuri Miljoona koira

Idag har vi varit på hundutställning till Tuuri, jag och Trolla. Med oss hade vi min pappa, syrra och bror. Vi passade på att shoppa lite när vi ändå var där.
 
Vi vann ingenting dock. Eller ja, vi kom ju med i konkurrensen och där kom vi fjärde.
 
Trolla har iaf börjat vänja sig med utställningar nu när vi varit på så många på sistone. Hon börjar bli ganska chill och kan slappna av. Men lite busig blir hon allt om hon får syn på nån annan ung hund som också vill leka.
 

Summer blast friday

Började gårdagen med en välbehövlig tur till gymmet. Sen blev det förfest hos Daniel med Sofie, Juuso och Roxy. Lite senare kom även Malin och Maija. Sen gick jag, Daniel och Maija till stan. Planen var att jag skulle förfesta med dem på sky och sedan dra vidare själv till Rocktails. Men oturligt nog slapp Maija inte in på sky (det var 20 års åldersgräns). Så då gick vi till Gringo för varsin dricka.

 

Jag var ganska rastlös och ville dra vidare, så efter en lonkero skiljdes vi åt och jag gick till Rocktails. Där träffade jag Alexandra (som jag ganska snabbt tappade bort igen). Var flera bekanta ansikten på Rocktails. Sen kom Tomas och en kompis till honom som jag såklart inte minns namnet på, haha. Vi drack flera goda shottar, typ Pätkis och hot shot. Sen köpte vi en champagneflaska att dela på. Satt ute på terassen, sjukt härlig feelis där!

 

Sen började det närma sig stängning tror jag, champagnen hade nog stigit mig åt huvudet. Men vi tre gick iaf till mcdonalds och satt där medan vi väntade på skjuts. Sen kom Toffe som var kvällens chaufför. Först körde vi till Dragnäsbäck och släppte av Tomas och han andra. Det var nog tal om efterfest men jag hade bestämt mig för att inte efterfesta, så jag lyckades säga nej. Så Toffe skjutsade hem mig, och jag hann få några timmars sömn iaf.

 

Nu idag på morgonen kom nämligen min syrra till mig klockan 10. Och efter det åkte vi till korsnäs, det blir tyvärr en nykter lördag för mig, men det tar vi igen nästa vecka :D

Lite ledsen är jag över att ha missat sky, är så hiiimla sugen på kesälonkero på deras uteservering! Men en annan gång.


Födelsedagsfest

Hade en underbar födelsedag igår, träffade massa folk! Började kvällen med Daniel och förfest hos mig. Sen drog vi ut och körde bil med Robert. Det var kul, vi planerade lite Sverigeresor och sånt! Robban va ju han som va med när vi hämtade Trolla.
 
 
Sen skjutsade han oss till Pullo. Där var vi med Kix, Kneet, Gusse, Mikael och säkert nå flera. De va ganska lite folk i början men sen kom det nog mera. När jag var och köpte dricka en gång så träffade jag Alexandra, en kompis från förut! Kärt återseende. Vi drack och gick ut på cigg osv. Sen sviker minnet, men jag dansade en hel del iaf!
 


En annan gång när jag skulle köpa drinkar så träffade jag en kille som heter Tomas som jag aldrig träffat förut. Vi dansade och sen när vi var ut på cigg så såg vi bartendern Toffe! Som vi båda kände, sammanträffande!
 
Nåjaa, vi dansade lite till och jag hade helt tappat bort gänget jag var med i början på kvällen :P

När det var stängning så drog jag, Tomas, Toffe och en annan brud iväg med en chaufför. Vi for till mig och hämtade Toffes sprit som han lämnat hos mig på senaste efterfesten. Sen åkte vi till Tomas lägenhet. Jag var rejält packad, men det ska man väl va på sin födelsedag? :)
 
Minnet sviker nog en hel del från dendär natten, men vi sov iaf, det vet jag! Jag drömde massa udda drömmar om pullo, så när jag vaknade visste jag inte vad som var påriktigt. När vi vaknat chillade vi nån timme innan Tomas skjutsade mig hem med sin coola bil!
 

Grattis Lexi!

Hade lite åldersångest igår eller vad man ska kalla det, men idag mår jag sjukt bra! Har bara Mimmi här nu, så ingen hundstress, och så var jag till gymmet för lite morgonträning imorse. Sen kom moster hit med lite presenter :)

Ikväll blir det utgång på hullupullo. Blir säkert väldigt skoj, och en hel del folk också! Det kommer bli asnice! :D
 
 
Bild på mini-Trolla från förra sommarn :)

Skolavslutning

Det blev två dagars fest igen! I will tell you the story..
 
Det började i fredags med att jag hade tänkt vara nykter. Men min vän kom till mig på kvällen och jag blev lite påverkad = jag fick feelis. När han for sen så letade jag vänner på facebook att fara ut på en drink med, jag blev lite törstig haha.. Så ungefär klockan 23 steg jag in på Omalleys där jag satt med gusse och en kille som jobbar i Norge bl.a. Sen kom det mera folk och satt med oss.
 
Patte, Sanna och Malin. Jag och tjejerna dansade, ååh vad jag älskar dansgolv, jag vill dansa varje kväll! Sen när mällis stängde så tyckte vi att vi borde fortsätta festa. Så då gick vi till rocktails. Tony och Jessica kom med också men gusse for hem. Där hann vi vara 1,5 h innan det också stängde.
 
 
Efter krogen vinglade vi iväg och funderade på efterfest. Vi blev upphämtade i en bil, det var jag, Patte, Leiron, Malin och Toffe. Vi åkte och köpte sprit på ett ställe och läsk att blanda med och sen körde vi till mig. Toffe jobbar som bartender och visade sina kunskaper, han blandade goda drinkar med lime och rom. Och whiskey eller konjak tror jag vi hade, jag vet inte riktigt vad det var men flaskorna såg ut såhär:


Nåjåå men vi festade och blev i fyllan där hos mej hela natten då. Fast klockan halv 11 tog festen slut, alltså på morgonen. Då kom min moster och hämtade mig för jag skulle komma med till Korsnäs på studentkaffe. Det gick ju lite sådär, jag var ju rätt påverkad och de ville bara att jag skulle gå och sova haha. Så jag gick och la mig i några timmar, sen åt jag nånting och duchade och sen följde jag med moster tillbaka till stan.

Det var ju den officiella skolavslutningen så vi skulle festa såklart. Det blev fjortisfest hos Daniel och vädret var inte det bästa. Det var ganska lame fest denhär gången, inte så mycket folk som det borde. Men vi drack och hade kul och spelade "jag har aldrig". Jag ville dansa, så det gjorde jag också! Sen blev jag trött men svalde tre koffeinpiller så var jag på g igen! :D
 


Jag var väldigt klar i huvudet hela kvällen, jag minns exakt allt. Lite konstigt kanske, men så kan de va ibland. Jag drack inte så jättemycket så kanske det förklarar saken. Fredagen var ju definitivt roligare än lördagen!

Mot slutet när folket började gå hem (anna å ville, anna s, maja å Reidar) så var det Nicke och Daniel kvar bara. De höll på att slockna, så jag tog mina grejer, släckte lamporna åt dem och gick hem. ;P Då var klockan halv 4 ungefär. Jag var väldigt trött men hade ändå lite svårigheter att somna så jag spenderade nån timme på fb-chatten och sen somnade jag.

Vaknade kl 10 imorse, ååh jag lyckas int sova tillräckligt bra nåmera, sku behöva bli utvilad, men det är svårt!