Sommaren och helgen inleds

Torsdag den 28:onde maj
Jag har varit rätt stressad senaste tiden, har börjat känna av det både fysiskt och psykiskt. Jag kände mig krasslig redan för flera dagar sen, men idag var det värre. Johnny kom hit och försökte muntra upp mig, vi gick ut en sväng i solen också, men jag blev himla lätt andfådd! Sen gjorde han mat, jävligt bra för det är inte så jätteofta jag själv orkar göra varm mat.

Sen gick kvällen i ett nafs, jag mådde mycket bättre då jag fick i mig mat. Vi satt vid datorn, hörde på musik, kollade på gamla bilder i telefon och såntdär vanligt. Toni kom också hit, rätt sent på kvällen/natten. Det blev en uppesittarkväll precis som old times, nu när gänget var samlat igen och friden återställd mellan killarna;D 

Vi satt inne hos mig halva natten, snackade om allt från hundar till 
havthornsbuskar i skärgården. xD 
Ut på ciggpauser nu som då,
 och redan efter halv 4 började solens strålar synas, om man vände blicken uppåt. 


Killarna for iväg mot sina respektive håll runt 05-tiden, och då var det redan så ljust ute så jag hade svårt att få sömn...
 Gissar att det blir fler långa sommarnätter, så får hoppas det inte blir allt för mycket sömnlöshet pga sommarljuset! Dock klagar jag inte över sommaren eller ljuset, såklart! ;D Har mycket mera ork och glädje än på vintern.



Förra veckan

Början av veckan var rätt tråkig. Jag avskyr att ha tråkigt, slösa bort dagarna på att bara vila. Jag försökte sova bort tiden så det skulle gå snabbare. På onsdag kväll fick jag nog. Åkte till Daniel på fest. Jag kom dit ganska sent eftersom jag redan hade gjort ett misslyckat försök att somna den kvällen. Såå när Danis fest var slut stannade jag över natten och sov på soffan. 

Torsdag
Nästa morgon tog jag en halvtimmes promenad med Jack, och solade sedan på balkongen medans Daniel sov bort krapulan. På eftermiddagen hörde jag av Johnny, så plötsligt var jag påväg med skjuts till Brändö. Jag cirkulerade runt lite medan han gick in fram å tillbaks hos nån.

Vi stack in och sa hej vid Puskabaari innan vi var hemma hos Johnny. Vi gick ut efter en stund, till grillplatsen å grilla, Junnu kom oxå dit och jag kände mig glad och lycklig för det påminde om förra sommarn.

Sen gick vi till Siwa, handlade mat och åt glass. På vägen hem gick vi förbi hem till nån typ i närheten, där Junnu också var. Där fanns en jättesnäll och busig hund som 'talade' med mig. :)

Jag och Johnny gick tillbaka hem till honom. Vi har under kvällen varit ute och gått till Brändö igen. Kollat på film och tv-serier resten av natten, halvsovit. 

Fredag
Jag gick hem tidigt på morgonen. Jag hann vila lite och sen fortsatte festligheterna. Jag hängde med Toni, minns inte allt vad vi gjorde, men vi hängde hos mig iaf. Vi fick besök av både Reima och Juuso. På kvällen for Toni iväg nånstans och jag flummade på hemma själv. Vid midnatt möttes vi upp ute och gick till Reima nån timme. 

Sen då vi gick tillbaks till mej så kom även Dadde dit, han var rätt full;D De gick hem till Dadde vid 04, men Toni kom tillbaks när Dadde somnat. Jag gick ut och mötte honom i regnet, fan vad det regnade hela kvällen!! :p Jag och T låg i sängen hos mig och kollade på tv-serier, sen har jag för en gångs skull lite minnesluckor av vad som hände sen, kanske vi somnade en stund innan han gick hem på morgonen:p

lördagen var det krapula-dag, jag satt bara hemma och mådde som jag förtjänade. Gick ut och träffade T-Bone på en cigg en bit mot Vöråstan på kvällen för att jag skulle komma ut och röra på mig ens en gång den dagen..

Söndag
Veckans sista dag kändes ganska lång. Jag började med att gå hem till Toni. Vi satt på balkongen, det var varmt och soligt. Så gick vi hem till mig på eftermiddagen. På kvällen gick vi för att hälsa på Atte som drack,Erno var också där ett tag i början. 

Lite senare så gick jag, Toni och Atte till mig. Atte tjatade om att få köpa alkohol hela tiden haha;D det var rätt underhållande! Sen på natten så for de två tillbaka till Attes men inom en timme kom Toni tillbaka. Vi tog en sista nattcigg och sen for han hem.:) 


She's friends with the devil and she smiles when he appears...😈

Lång tid igen sedan senaste uppdateringen. Igår var det lördag, 16 maj. Jag gick till Daniel rätt tidigt på dagen, vi har promenerat med hunden, städat, samt suttit i solen på balkongen. På kvällen gick jag en stund till Reima, sen vid midnatt mötte jag upp Toni. Han hade druckit en hel låda öl och var rätt lustig. Största delen av kvällen var vi hos mig, men vi hann även gå upp på takterassen i centrum för första gången, det var sommarljust mitt i natten! ^^ Vi avslutade kvällen/gryningen standard: jag följde med på promenad från mig till Tonis, med en sista cigg innan vi skiljdes åt. Det finns inte mycket som slår de promenaderna, i gränslandet mellan natt och morgon. 😊




Dessa två gångna veckor har jag bl.a:
-Varit på föregångarna
-Haft Toni och Juuso på besök
-Åkt till korsnäs ett par dagar
-Sett på när T flugit med en radiostyrd drome ute på gården
-Hälsat på i Daddes nya lägenhet
-Varit på upptäcktsfärd i Daddes källare/garage
-Hälsat på hos Johnny, ätit mat med honom och Heidi
-Gått i affärer med mamma
-Börjat läsa flera böcker, men inte läst ut en enda

Denhär senaste veckan har jag dessvärre inte så mycket minnen av för jag har mest suttit hemma nykter och sett på tv. 
Det ger ju inte precis några minnen för livet... Men ibland verkar killarna behöva vila från min överoptimistiska entusiasm, lika så bra är väl det. 
Annars glömmer jag lätt bort att oxå jag har ett behov av återhämtning och vila! :D ;) I love summer!

Valborgsmässoafton 2015.

VAPPEN
Valborgsmässoafton var på en torsdag i år, jag vaknade med sömnbrist och följde med mamma och handlade. 

Toni kom förbi när han var påväg till Dragnäsbäck, så jag följde med honom halvvägs för att få en promenad:) 
Träffade Andre på dagen och sa hejdå, han skulle iväg bort från Vasa ett tag nu. 

På eftermiddagen kom Toni tillbaka, Robban var oxå med så han kom in en stund och hälsade på. :)

Vi var allmänt trötta och orkade inte göra nånting fastän det var vappen. 
Jag och T satt bara och chillade vid bordet hos mig. 
Johnny var i stan och ville ses. T gick till butiken, de två hade nånting otalt för tillfället så jag fick gå själv och träffa J. 
Jag gick ikapp T efteråt, och så vandrade vi runt lite i kvarteren, satt på en bänk och rökte, samt avslutade kvällen innan klockan ens hunnit bli 21. 
Väl behövt, vi var båda rätt slut i huvudet efter de senaste dagarna ;D


FÖRSTA MAJ
Toni försov sig så det blev inget besök på torget som vi planerat. Istället for jag ut en sväng kring lunch, träffade bl.a. T-Bone och Ninnu i folkträngseln på torget. Då jag kom hem dröjde det inte länge innan Johnny kom till mig. 

Han var här tills typ kl22 på kvällen. Vi hann med en fika på Shell och en promenad i solskenet då vi gick till stan.  Köpte lakritsremmar, var till McDonalds, och bara vandrade runt innan vi gick tillbaka hem till mig och såg på tv en stund innan han gick hem.

LÖRDAG 2:a maj
Jag var onödigt stressad och trött igen. Toni kom hit på eftermiddagen och har varit här hela dagen o kvällen. Vi har varit ut och träffat bl.a. Juuso, Kim o Daniel, Dadde och på kvällen var Toni hos Jukka och jag själv var ute o körde med Jeanette och hennes två hundar.  Toni kom via på cigg då han gick hem.