Diagnosed

Igår hade jag tid hos psykiatrikern och har nu äntligen fått diagnoserna på papper (bipolär sjukdom och anorexia nervosa). Har ju varit sjuk i några år redan och lärt mig leva med allt, det var ingen nyhet för någon. Fast nu fick jag en stämningsstabiliserande medicin som jag ska börja ta. Det känns lite osäkert dock, tänk om jag blir helt fuckad i huvudet och tänk om jag inte alls mår bra av den? Jag mår ju riktigt bra just nu, livet är awesome och egentligen skulle jag inte vilja ändra på det även fast jag minst en gång i veckan har en ordentlig ångestattack. Jag kan leva med det. Ska nog testa medicinen så småningom så får vi se om den är något att ha. Skrattade bara åt en av de ovanligaste biverkningarna, "plötslig död".
 
 
 
 

Wall street

Igår sov jag hos Hilzu helt nykter. Det var trevligt, vi kollade på värsta bra filmen asså! The Wolf Of Wall Street. En film i min smak, det är sådär jag drömmer om att mitt liv ska se ut. Mitt drömliv, verkligen. Filmen inspirerar mig att satsa på studierna mera, plugga och komma nån vart här i världen, helst till Wall Street då. Vill vara en del av den hårda businessvärlden.
 
 
 
 
 
Jag imponerades av hans ledaregenskaper. Han var en bra motivational speaker tyckte jag, han fick absolut sina anställda med sig.

Måndagsmänniska

Jag älskar måndagar! Jag är så himla aktiv då, lever alltid på all positiv energi från helgen :D Sen när det går framåt veckan har jag hunnit glömma allt kul jag gjorde på helgen så då är jag inte lika pigg längre haha. 
 
Idag har jag räknat matte i typ 5 timmar. Jag räknade ut hela boken, vilket är perfekt eftersom provet är nästa veckas torsdag! Så nu är det bara att repetera lite varje dag :) Samtidigt har jag modde studentexamen att fokusera på. Samma där, läsa och plugga lite varje dag. Blir mycket med provvecka och studentskrivningar i nästa vecka. Fick avboka universitetskursen jag var anmäld till då, för det skulle jag aldrig hunnit med!
 
Efter skolan tog jag hunden med mig och gick till Hilzu. Satt där i ett par timmar. Nu på kvällen har jag varit på gym oxå :)
 
 

Lugn lördag


Igår drack jag lite smått. Fick sjuk krapula först då det dröjde så länge innan ja fick i mig alkohol. Först klockan 19 for jag till Gusse och drack lonkero o en stänkare. Efter det gick jag till Hilzu. Vi kollade på en film och jag drack långsamt några drinkar. 

Runt 12-tiden gick jag ensam till Daniels fest. Där var Kia, Tony, Mange och Lucas. Det hände inte så jättemycket där, så efter ett par timmar smet jag därifrån och for till Hilzu för att sova. 

A disorderly confusion



 
Igår spårade det ur, grälade med Hilzu, dum och rastlös som jag är i fyllan. Kan inte gå en vecka utan att förstöra för mig själv. :P  Nå oavsett så festade vi hos Hilzu, jag drack och han var nykter. Sen kom Nicke och drack och efter det nån gång blev det gräl. Så då for de två till stan och krogen. Jag hängde efter och var full och lessen haha, patetisk. Men jag var bara en stund ensam i stan, sen gick jag till Daniels fest. Där satt jag mest och var deppad först, messade med Hilzu och hade seriösa diskussioner med Jonas och härjade lite med Kia :D Sen dök Tony och Mats upp. Jag blev glad och fick tröst av wonderland, ganska spontant! Sen for vi tre ut å köra, till mitt efter cash å sen efter sprit ti ett annat ställe. After that var allt bara ett ordentligt rus hos Daniel och det var ganska shöönt ändå asså. När baren hade stängt så kom Hilzu och Nicke till Daniels. Hilzu gav mig en andra chans :* och vi lämnade festgänget och gick hem till honom istället bara vi två.

Det brukar bli så på torsdagar


Jag är ju ledig på torsdagar och fredagar, så partyfeelisen har legat här och pockat på uppmärksamhet. Jag hade klarat mig ändå, men när Hilzu kom till mig igår efter bilskolan så hade han redan druckit en par öl. Vafan, då kan väl jag också! :D Så jag öppnade en lonkero och så satt vi framför datorn och spelade på internetcasino. Vi drack och hade skoj, det var riktigt trevligt med en lugn torsdagsfylla. :) Inte blev det sämre av att vinna 80e på spel heller :D
 
Vi gick en sväng till Daniel, där han och Jonas satt, de var nyktra. Själv blandade jag lite sprit haha ;D Efter det gick vi en sväng till Shell innan vi gick hem till mig för att sova. Båda var väl ganska påverkade, men inte jättefulla heller. Ingen krapula iaf :) På morgonen gick Hilzu till skolan. Själv ska jag börja förbereda mig på kvällens partaj :D

Hemma på landet


Är hemma hos föräldrarna för första gången sedan slutet på december. Det var länge sen det gick såhär lång tid mellan varven, jag brukade ju vara här 1 gång i veckan typ :p men har kul i stan alla dagar nu så inte hunnit. Imorn blir det back to the city iaf! :D


18-årsfeeest :D


Igår var det dags att fira Nickes 18-årsdag. Jag började tog till flaskan efter kl17, och runt 18 var daniel, hilding och tony här. Drack lite innan vi stack iväg till nickes förfest, som hölls hos hans storebror. Där var både nickes brorsa och syrra + deras respektive. Även tonys kompis lukas kom dit. Det var en trevlig förfest, kul att lära känna nya människor!

Tyvärr började jag känna mig alldeles för full, blev snurrig, så bytte drickan till vatten. Drack inget mer på förfesten, så jag hann bli ganska nykter tills vi skulle gå till krogen. 

Daniel drack sprit och blev för full. Så klockan 23 när vi gick till fontana så gick han hem och slockna. Vi andra for till krogen och satte oss vid ett bord. Så småningom vågade vi oss upp på dansgolvet också. Det var så bra feelis och jag dansade med tjejerna mest. Superskoj att dansa även om jag var relativt nykter. Jag drack bara en och en halv lonkero under hela kvällen (förutom det på förfesten då), men jag hade kul ändå:) 

Vi hann med lite allt möjligt. Nicke vinglade och var full på dansgolvet, hilzu sprang runt och träffade massa nytt folk och tony vinglade runt han oxå:D Jag dansade i trängseln på det andra dansgolvet, så skoj kväll asså!!:D 

Klockan 2 gick vi hem. Nicke var för full haha. Tony glömde vi på krogen x) Men först var hela fyllegänget på mcdonalds. Efter det gick hilzu och jag hem till min lägenhet och vovven som väntade:)

Sommarminnen

Trolla, Mimmi och Trophy
 
Jag och chihuahuorna
 
Daniel, jag, Ville och Anna på vårt hotell i hesa
 
Trolla i vattnet
 
Spårad fyllekväll i Jeppis
 
David Guettas spelning
 
Innan Armin van Buuren äntrade scenen
 
En festkväll som höll på till 10 dagen efter. :D
 
Det blev många flaskor skumpa både på Rocktails och Sky under sommaren
 
En oförglömlig efterfest på en stor båt ute i vasas skärgård
 
Ruisrock med Daani o Sofie
 
Wasa by night, också en sån dag när jag festade i över 12 timmar ehehehe..:D
 

Älä sanoo mitään

Idag blev det dricka hos Hilzu. Jag kom dit 5-tiden och då var redan Daniel.L. och två brudar där. Hilzu och Daniel.L. hade börjat dricka redan tvåtiden på dagen så de var aspackade. Jag satte mig i soffan och chillade med telefonen och en lonkero, försökte få feelis. Efter den första lonkeron var jag på G, aa-yeah!
 
Vi drack och hade skoj, Nicke kom också dit. Vi for till Siwa och Shell en sväng i vinterkylan. Nån brud kom till Hilzus också och festen fortsatte. Vi gjorde inte särskilt mycket alls, och sen blev det lite drama. 1-tiden elr nåt så gick jag hem och Hilzu hängde med. 
 
Man får se det positiva i allt, i detta fall är det att jag vaknade upp nykter och utvilad. Redo för kvällens party som måste bli awesome! :D
 
 
 
Fan vad jag saknar sommaren. Och mexiko-lonkero!

Pillervovven


Hade tid hos veterinären idag. Jack fick en massa medicin, antibiotika och smärtstillande. Nu tänker han sova i en evighet enligt honom själv, så jag ska ge honom lugn och ro. :)

Hälsovårdsjuridik



Just nu känner jag mig mycket stressad och osäker på om jag kommer hinna fixa detta juridikarbete innan veckan är slut. 5 studiepoäng hänger på det och jag vill ju ha de poängen!! 

Ingen bakisångest här inte

Idag fruktade jag en kommande krapula eftersom jag inte ska dricka idag. Visst mådde jag rätt dåligt under dagen, var fortfarande full då jag vaknade. Men det gick över rätt fort. På kvällen var jag hos Hilding i två timmar. Sen har jag strukturerat upp mitt liv lite, är himla taggad på att börja med skolan och gymmet igen! Längtar faktiskt tills imorgon då det blir att plugga hela dagen.
 
Men nu ska jag sova, har tagit sömnpiller, kan behövas då man är van att vara uppe till fyratiden varje natt. Åh, dessa 4 dagar har varit så bra, bara fest och glädje hela tiden, den energin kan jag leva länge på!

Crazy sunday


Eftersom Fredrika och Kent var i stan så var jag tvungen att passa på att träffa dem. Hullupullo söndag stod på schemat.
Gick hem från Hilzu på dagen nån gång, fixade mig och städade inför fest. 8-tiden kom Hilzu och Peltsi till mig. Vi drack och hörde på musik. Jag drack sprit och Hilzu hade bestämt sig för att inte gå ut, utan bara dricka ett par öl.
 
Sen for Peltsi och vi gick ut och mötte upp Nicke. Han drack inte heller. Men sen kom Fredrika och Kent så då fick jag dricka-kaverin! Jag frågade Hilzu flera ggr "Ska du ha en vodkashot?" Först sa han nog nej, men tillslut ändra han sig och hällde i sig två shottar direkt :D Då var festen igång!

Själv blev jag stupfull av vodkan. Så pass full att jag typ slocknade på toan på pullo innan midnatt redan. Fredrika o Hilzu hittade mig, och då vaknade jag till liv. Började dricka vatten då, och höll mig till vatten ett par timmar iaf.

Sen under kvällen så dansade jag, hade riktigt trevligt uppe på scen o träffa mycke folk :D
Jag tala med killar o fick dricka, å sen när int di vila lämn mej ifred så sa ja bara åt Hilzu, så tog han ett snack me dem :D Särskilt efter krogen va de bra för de va en 40-årig typ som drog i mej å sku ha me mej i en taxi. Då va de ju tur Hilzu var där satan.
Hilzu vingla väl åpåå nånstans, ja vet int rikti va han syssla med, men träffa nå svenskar iaf :D
Fredrika och Kent for hem 2-tiden men vi stanna nog till stängning.
 
När krogen stängde var det som sagt lite kaotiskt där utanför pullo. Hilzu hamna i gräl me nån, åså kom polisen å tog honom till polisstation. Det var nåt drama om nån kniv osv, men ingen av oss minns idag vad som verkligen skedde. Men Hilzu blev släppt sen på natten eftersom han var oskyldig. Fast då hade jag redan slocknat så han måsta fara hem till sig haha. Jag var jävligt full igår asså.

Lördagsfeelis



Jag och Jack gick till Hilzu på kvällen. Börjar tappa tidsuppfattningen, för jag går ju alltid till Hilzu och rätt ofta sover jag där med, så jag känner mig rätt förvirrad nu. Typ "vilken dag hände det där, och vad var det som hände igår". Blandar ihop dagarna. Lite som denhär bilden:
 

Iaf, jag var hos Hilzu och började festa, köpte två vodkaflaskor. Har fortfarande kvar ca 1,5 flaska. Hos Hilzu var även Jussi och Hemu. Tony kom dit så jag fick en sup-kompis. De andra var nyktra. Vi var inne på omegle på datorn. Jag tyckte det var rätt tråkigt :) Men det var helt ok iaf! Lite senare gick vi till Daniel, där var också Jonas. Hände inte så mycket. Jag drack och frös. Sen gick Hilzu och jag hem till honom där Jack väntade. Jag frös så jag skakade, jävla vinter alltså! :@

Jack


Jack med tassen i bandage.
 
Jack fick ju ett sår under en promenad igår. Det blödde rejält. Har fått lägga om såret ett par ggr, senast nu imorse då jag kom hem från Hilzu. Det blödde inte då, men tassen var väldigt blodig så det blev massa blod på golvet. Jag vet liksom inte hur jag ska skydda tassen när vi är ute. Har haft plastpåsar fastknutna över men de går sönder när man går ute. Vet inte vad jag borde ha istället, för ut måste han ju ibland. Jobbigt att behöva lägga om såret hela tiden för att plasten går sönder. Sen har det blött igenom under natten också. Nåja, det blir väl bättre, jag bedömde inte att det behövde sys iaf men det är svårt när det är just mellan trampdynorna och såret lätt slits upp igen då han går.

Dance like there's no tomorrow

Gårdagen började rätt dåligt, jag var sjukt stressad bl.a. då jag inte visste vad som skulle ske under kvällen :P Än värre blev det när Jack skar upp ett sår i tassen påväg till Daniels. Så fick plåstra om honom och torka blod ett tag. :P Mamma tog med Trolla hem, och själv tog jag med Jack till Hilzu.

Hos Hilzu var även Nicke, alltså inte han andra fylle-Nicke jag nämnt förut, utan en annan Nicke. Han tyckte väldigt mycket om Jack, som ni kan se på denhär bilden:



Vi tre drack sprit och Jack åt hundben. Vi hade så sjukt kul, det var partyfeelis till tusen.
Efter 10 nån gång så gick vi till Siwa och Shell för att möta upp Daniel.
Vi gick med honom in och festade med de som var där.
Efter en stund gick vi tillbaka till Hilzu och fortsatte dricka.
Men det blev lite för mycket vodka för Hilzu, så han
kastade ut Nicke och sen typ slocknade han :P
 
Klockan var runt midnatt och jag ville ju fortsätta festen! Eftersom Jack var nöjd och sov lugnt i Hilzus soffa så lämnade jag de två sovandes där och gick till Daniel, festade med honom, Nicke, Jonas och ett par brudar. Det var också skoj. Jag drack vodka och var normalt påverkad, inte så jättefull med andra ord.
Det hände inte så jättemycket på festen, och när min vodka började va slut (typ 2-tiden) så skingrades folket och jag gick till Hilzu och Jack för att sova. :) Himla kul fyllekväll även om det inte hände nåt särskilt:D
 
Hilzu, Vodka & Jack
 

Spontanshopping



Torsdag igår. Jag var till gymmet för första gången sen nyårsafton. Det behövdes, konditionen var inte alls som den brukar, men annat kan man inte förvänta sig.
Efter det mötte jag upp Hilzu på stan. Vi gick runt lite, spelade och sånt. Efter en spelförlust så tycktes alko rätt lockande, och det slutade med att Hilzu köpte 4 flaskor haha. Spontanshopping på hög nivå. Därefter gick vi hem till mig. "Visst fan borde man öppna en flaska?" Sagt och gjort, vi drack upp gräddlikören. Därefter blev det mint-likören. Klockan var bara halv 3 då vi började.
 
4-tiden tog vi hundarna med och gick till Daniel där hundarna fick vara över natten. Spenderade resten av kvällen hos Hilzu. Var ut och körde med Nicke också, var till ABC. Slutade dricka klockan 11. Det blev både ufoshot och blåbärsvodka under kvällens lopp, men relativt nykter var jag ändå :)
 
Kul kväll! Däremot lite svårt att sova på natten. Steg upp klockan 9, för då skulle både Hilzu och Daniel till skolan, så jag mötte upp Daniel för att få mina hundar. Nu är jag hemma och har till synes inga negativa effekter av alkoholen. (alltså ingen baksmälla :D)
 
 

Niin että

Sömnpiller igårkväll, väckning klockan 7. Kände mig utvilad och pigg efter lovet. Jag har tankat min kropp med mycket energi. Det har varit ett sjukt roligt jullov. Extra mycket sömn hela första veckan, och social, positiv energipåfyllnad under den resterande lov-veckan. Trodde väl aldrig att jag skulle festa så mycket som jag gjorde, men efter nyår kändes det bara naturligt att fortsätta! Borde väl vara glad för det. :)
Innan jullovet var jag ett vrak, skolstressen var så jäkla påtaglig. Hade problem med matten då stressen över universitetsstudierna fuckade med mitt huvud. Jag behövde en paus. Idag har jag varit i skolan och det gick SÅ mycket bättre. Kom igenom en massa mattestudier som jag hade problem med innan. 
 
Är alltid mest produktiv på måndagsmornar och i början på veckan. Sen börjar energin tryta igen. Så nu ska jag ta vara på det och fortsätta skriva på mitt examensarbete i idrottspsykologi. :)
 
 

Trettondagsfirande

Oavsett dramat i tidigare inlägg så hade jag ändå en utgång planerad med min syrra, så det var bara att iklä sig det största leendet man kunde hitta, och ta till flaskan ;D haha nånää int va de väl så illa.. Ta allt ja säger med en nypa salt för jag överdriver ju bara hela tiden!
 
Hilzu kom till mig först och vi började dricka vodka. Ellinore och Nathalie anlände inte sent därefter. Fastän Hilzu och jag började dricka före de andra så var det ändå vi som var de nyktraste. Natali svepte två hela glas med minttu och blev genast stupfull. Ellinore var inte mycket bättre haha. Så det var lite kaos, men vi åkte iväg till pullo tidigt iaf så inte de två skulle slockna. ;)
 
På pullo var det mycket folk, eftersom dagen efter skulle vara röd dag. Jag drack godaste lime-lonkero, och en salmix o jägershot. Men blev nog inte så jättefull ändå, jag var den nyktraste i sällskapet. Hilzu va väl lite upp i det blå och Ellinore och Natali va ju som de va. Jag såg dem nu som då, de bara sprang runt å skratta å va galna haha. Själv var jag tystlåten för att vara mig på pullo men vafan, lite dansade jag iaf! :)
 
Vi hängde även en del med Gusse som firade sin födelsedag där. Det var allmänt mycket folk och jag blev riktigt less på att behöva köa i evigheter innan man fick sin dricka. Men det var trevligt iaf! Gick hemåt med en cigg i munnen och festgänget stannade över natten hos mig.
 
 

May you burn in hell

En jäkla slyna har snokat reda på en massa ocensurerat om mig och skvallrat till mina anhöriga. Förjävligt, falskt och elakt. En stor del av mitt liv och hemligheter har blottats (sprit, droger, sex och matproblematik). Jag hade en grej på nätet där jag kunde kommunicera med mina sthlms-tjejer och vi alla kunde lufta våra inre tankar. Avslöjad. Allt är raderat så ingen idé att snoka, fråga istället! Hur tänker folk, det är ju inte klokt, hon kunde väl kommit till mig om hon nu var så "orolig".
Att utbyta tankar med andra i samma sits som mig gjorde att jag orkade hålla mig ovan ytan. Men nu släpper jag taget, jag ska vara tommare, kallare och inte anförtro någon.
I'll never trust again.
 
 

Girl with golden eyes

Ingen alkohol igår, usch hade nog lite krapula tror jag, mådde rätt illa igår :P Men Sofie kom till mig på kvällen, vi satt vid mitt bord bara, var ut och tog frisk luft nu som då när hon skulle röka. Det är så sällan vi ses så måste ju passa på när hon har tid! <3 Diskuterade gamla minnen och annars vad som sker i våra liv just nu.
 
Hilzu kom också över en stund till mig. Jag var så himla trött men vi kollade på roliga youtube-filmer så höll jag mig vaken haha. Sofie for hem först å sen for Hilzu hem kl 1 så jag fick äntligen sova ut efter min tidigare tre-dagarsfylla.
 
 
Bilderna, 2008 vs 2013 :D haha
 
 

Joudan viina


Igår blev det att dricka igen! Var hos Hilzu med Tony å nå andra typer. Det var en passande dokumentär på tv så vi drack och kollade på den och hörde på musik. Tonys hemlagade vin smakade bra. När folket försvann så gick jag, Hilzu och Tony hem till Tony. Det var trevligt, vi hade riktigt skoj. Kollade på roliga youtube-klipp, öppnade en hemlagad champagneflaska och pratade med Tonys blommor. :)
Sen nån gång så bara flög tiden iväg, och framåt natten så gick jag hem å sova. Kanske int världens mest händelserika fest men nån gång måst väl få va sån å :)

Hullupullo 1.1.2014

Igår, dagen efter nyårsafton, hade jag inte krapula. Jag ville ta vara på det, för jag har ju aldrig tid att festa under skolterminerna. Så det blev en till dag med dricka. Klockan 18 befann jag mig hos Hilzu och började dricka. Mexico-lonkero gav mig eufori, så jäkla härligt med alkohol ändå.
Några kompisar till honom var in en sväng och i övrigt så drack vi bara. Jag kände att jag blev lite för full så jag pausade och drack typ 5 glas vatten istället. Sen började jag dricka på nytt.
 
Vid halv 12 tiden började vi gå mot centrum, HulluPullo stod på schemat. I början var det rätt dött men Hilzu livade upp stämningen med en massa jägershottar. Då var plötsligt festen igång, mycket folk och vi hade riktigt skoj. Jag stod vid baren med Gusse och drack en Blå ängel-drink som han köpte åt mig. Sen var jag i rökrummet och diskuterade med folk. Dansade också en hel del, vi var ett glatt partygäng som stod på dansgolvet och var helt lyckliga och bara dansade. Fast jag kände ingen haha, men syftade mest på hur bra stämning det var! Det var bara glada människor ute på årets första dag.
 
Vi gick ut när det blev valomerkki. Åkte hem till mig och slocknade. Idag insisterade Hilzu på att jag måste med och äta lunch. Så jag hängde på även fast jag föreslog lunch på alko istället, men se det gick han inte med på :)
 
 

Nyårsafton 13-14

 
Igår hade vi nyårsfest! Det var superkul och jag drack en massa goda drinkar. Det var inte riktigt så mycket folk som det skulle kunnat vara, men allt som allt var det ganska många som var in under kvällen.
Nicke och jag anlände först, och tillsammans med Daniel så pyntade vi lite och jag städade. Nicke drack. Sen kom Danis klasskompisar Hiltzu och Niklas. + Sofia, Carin, Kiia å en finsk kille. Även Tony, Mänty och Sebbe. Det var rätt många ändå :D
Sen dök Tomas och Ida upp! Skoj å festa me dem. Jag hängde lite med alla, varvade mina drinkar med vatten, för jag ville inte bli för full. Det lyckades, jag har inga black-outs alls :D
 
Soffi och hennes kompis från Sverige dök upp vid 12-slaget. Det blev ett underbart 12-slag för mig. Jag kan knappt komma ihåg de tidigare nyårsfesternas 12-slag. Förra året stod jag i Daniels trappuppgång och diskuterade med en kille, och åren innan dess har jag antingen varit i något gräl och missat 12-slaget eller helt enkelt haft minnesluckor. I år stod jag ute och blickade upp mot fyrverkerierna med en killes armar runt mig. hehe.
 
Efter 12-slaget så kom hela Lords Of Chernobyl bandet till festen. Alltså Kneet, Kix, bandet + diverse medföljande typer. Plötsligt var det riktigt crowded :D Det var skoooj.
 
Däremot uppstod det nå gräl mellan Daniel och en av killarna, så gänget for därifrån då. Daniel hamnade i rätt mycket blåsväder som vanligt, han blev arg på både Nicke, Hiltzu och mej. Nåjååå va kan man, inget nyår utan lite drama eller hur? :)
 
Vid ett tillfälle slog jag i huvudet och började då frysa ordentligt. Det löste jag genom att värma glögg i micron och sedan hälla i smultronlikör. Glöggen värmde mig, och med ens blev jag glad och social :D Alkoholens effekter är väl för härliga..
 
 
Standardpose med klackarna haha
 
 
Vet inte riktigt vad som hände mera. Nicke slocknade och sov ett tag på övervåningen. Folk var fulla och glada. Festen var igång. Det var ett riktigt skoj nyår och kul att minnas allt också :)
Jusst ja, Anna, Ville, å resten av det gamla "fjortisgänget" dök upp sedan på natten :D Anna var full och rolig. Men de stannade inte så länge, för det var ganska sent. Folket tunnades ut, och allra sist for Hiltzu och Tony. Själv stannade jag och städade, och klockan 5 åkte jag hem till lägenheten och sov.  :)
 
 
Smultronlikör med lonkero resulterade i denna rosa vackra drink