Old ways don't open new doors

Till en början kändes fredagen grå och trist, precis som vädret. Kl18 gick jag iväg till Johnny, jättejobbigt att gå hela vägen... Eli öppnade dörren och när jag kom in så satt J och Å i soffan. Det var nog ganska lugnt och relaxed stämning. :) det var skoj att träffa dem igen!

Vid 21-tiden var det bara jag och J kvar där, väntade på nå mera partyfolk. Heidi var nykter men kom förbi i några timmar ändå, och vi hade mycket att snacka om sedan sist! Samtidigt kom även en inte lika nykter Mattlar. :D Heidi for hem typ 2-tiden och Mattlar däckade i soffan, sedan vaknade han så satt jag och snackade med honom, ganska kul haha:D Han for väl iväg typ 04-05 tiden.
 

Morgonen kom alltför fort eftersom både jag och J hade tider att passa nästa dag. J cyklade iväg till strandhotellet för att hälsa på Laura, och en halvtimme senare hoppade jag på bussen och åkte hem, hann precis i tid för att träffa Toni hemma hos mej. Han har legat på sjukhus ett par dagar och nu mådde han bättre och svängde förbi hos mig. Vi satt vid köksbordet ett par timmar,  humöret var på topp och vi verkade ha extra mycket att tala om!:D han for hem å äta, sen på kvällen festade vi till det lite smått. 

Toni var hos mig hela natten, det var extra lyckat idag för vi båda var på så bra humör:D Vi hade så skoj så vi glömde bort telefoner, sjukdomar och tiden!!:D plötsligt var det nästan morgon och vi avslutade natten med en promenad i mörkret runt kvarteret. 

Nästa förmiddag tänkte han nästan glömma bort sin tid på sjukhuset för att få dropp..:p Han mådde inte så bra så jag följde med honom hela vägen dit och passade på att kolla in i den nästan folktomma entren, sen gick jag hem:)

Find your state of mind and stay focused!

I måndags träffade jag Miika, det var ett tag sen. Kanske det börjar bli dags för mig att leta mig ut i kroglivet snart igen;D
På kvällen kände jag mig sjuk; helt trött, svag och frusen. Tror jag somnade redan vid kl22. 

En helt vanlig tisdag
Jag mötte upp Toni vid Piccolo på dagen, sen gick vi till mej och bara chillade. På kvällen for han iväg och var barnvakt typ några timmar, men kom tillbaks till mig vid midnatt. :) Jag följde sen med på nattpromenad då han gick hem! 

Onsdagen började med ett möte på föregångarna, det var kul!:D sen for jag iväg ut och handla med mamma & syrran. Blev väldigt trött mot slutet och då jag kom hem kände jag mig nästan sjuk igen, lite stegring samt febervärk i hela kroppen. Toni kom för att muntra upp mig, vi satt bara framför varsin dator och tog det väldigt lugnt då jag var sjuk. Men mot kvällen började jag känna mig bättre till mods, ingen feber och trötthet iaf!:) vi avslutade ändå kvällen relativt tidigt, T for iväg till nån kompis runt 23-tiden så att jag fick gå och sova. :pP
Var ensam större delen av torsdagen, tog en promenad i solskenet på dagen, sen satt jag typ bara hemma och läste vid datorn. Nån gång på eftermiddagen skulle jag träffa Johnny på stan, han var försenad så jag vandrade planlöst runt torget och rewellcenter.  J kom sedan till mig ett par timmar innan han for hem.

Daani och Jack kom också och hälsade på mig denna kväll. Vi har lagat mat, varit ut på cigg, kollat nån tv-serie och hunden har sovit helt tyst och lugn. :) De gick hem kl02, då gick jag genast och la mig. 

One hundred sleepless nights!

Jag hade förväntningar på helgen, känns som om det var länge sedan jag festat nu. På fredagseftermiddagen kom Toni och Johnny till mig. Johnny var på en annan fest där mitt i oxå. Vi har varit ute och gått till nån park, och killarna gick även till Shell. Vi har chillat o druckit lite smått, lugn o trevlig kväll.:) T stannade över natten o vi var uppe sent.


Valentines day 
Toni gick hem, jag var själv och tog igen mig i några timmar. Johnny kom förbi på eftermiddagen. Senare under kvällen kom båda två tillbaks igen. Jag o T har chillat framför datorn, vi fick även lite party-besök av Mellis från tysklandsfestivalen en stund.

 Jag o killarna var till Shell på kaffe, därefter vandrade vi runt ute i vintervädret. Av en slump mötte vi Daani då han var påväg på fest. Jag hade roligt och var på kul partyhumör!:D vi lekte även med en app på T's telefon där man såg stjärnor och planeter på rätt plats när man riktade skärmen mot himlen. 

Tillbaka hos mig så hann klockan bli typ 01, då gick Johnny hem. Toni stannade kvar och vi har haft jätteskoj och festat, pratat, pysslat med grejer och suttit vid datorn. På natten for han iväg till Jukka i några timmar, men han kom tillbaks tidigt på morgonen. Då hade vi en chill avslutning på helgen med att bara ligga i sängen/soffan och slösurfa om olika humoristiska listor och annat onödigt;P Perfekt krapula-söndag. Han gick väl hem runt kl13. Jag tänkte vila ut ordentligt efter helgen så jag gick och la mig extra tidigt.


Onsdag

På onsdagen har jag varit ute och shoppat med mamma hela dagen. När jag höll på att gå hem o svängde in på min gård så stannade en bil och släppte av Toni precis samtidigt. Sammanträffande att vi råkade anlända samtidigt, för vi hade inte bestämt nån exakt tid för när vi skulle ses:D

 Ja, så han kom med in till mig. Riktigt kul dag, sådär trött skämtsam krapula-feelis;D vi har bara chillat, ätit pizza och inte gjort något speciellt. Han sov över hos mig och på morgonen följde jag med ut på promenad då han gick hem. Efter det har jag tagit igen sömnskulden, bara varit själv hemma i väntan på helgen! ^^

Måndag

Jag vaknade tidigt med massa energi tack vare solskenet. Jag satte igång med en ordentlig vårstädning. Sen kom Toni ganska tidigt på dagen, vi firade hans födelsedag idag istället då det blev så lugnt igår.


Feelisen var på topp hela dagen, vi skrattade och jag var sådär roligt på G så länge det var ljust. Det är skumt hur stor inverkan vädret har på mig, jag blir hypomanisk så fort våren kommer. :D

Är glad att vi började tidigt, för så fort det blev mörkt blev jag lugn och trött. Då satt vi vid datorerna och kollade videor på youtube. Sen följde jag hem honom och passade på att följa med Daani och hunden på deras kvällspromenad. 


Tisdag
Johnny och Toni kom till mig på eftermiddagen. Jag och Johnny åkte iväg en par timmar med bussen till Dragnäsbäck. Vi träffade Junnu och Å bl.a, och hängde hos Johnny bara. Vi fick sedan skjuts med Eli tillbaks till stan. 

Johnny for iväg till nån kompis, och Toni kom till mig. Vi har läst om en massa olika paradoxer på engelska wikipedia 8) Johnny kom tillbaks och de båda stannade hos mig över natten. Ute var det storm så:p

You don't find happiness, you create it.

När vi vaknade på lördagen for Johnny hem, resten av dagen har jag spenderat framför datorn, lite krapula faktist eftersom ja dricker så sällan. Och så har jag varit ute på promenad med Daani och Jack.:)

På kvällen har Johnny varit här igen, vi tog det lugnt, jag var fortfarande trött och började känna mig lite krasslig.  Vi satt framför varsin dator och så promenerade vi till fängelset eftersom han skulle posta ett brev till Laura.:) Johnny for hem sedan så jag var själv på natten och sov extra länge nästa dag. 


När jag väl stigit upp på söndagen så kom Toni till mig. Det var hans födelsedag!:) Trots det har vi inte gjort någonting utöver det vanliga, bara vandrat runt kvarteret då vi gått på cigg typ. Timmarna flög förbi relativt fort ändå, jag var rätt trött, och sen blev det kväll. Relaxed sunday med andra ord! Han gick hem kl22 redan, bra att få vila upp sig med en lugn helg.

With some friday-magic!


Johnny kom till mig på eftermiddagen. Vi gjorde nu inget särskilt egentligen. Sen for han iväg hem ett tag, men han kom tillbaks senare på kvällen.

Fredagen till ära har vi festat till det hos mig, sprungit ut och in och runt kvarteret på tobak, hört på musik och kollat på webshops. 
 
Vi gick nog och la oss typ efter 04 nån gång..:p

Return to forever

När jag kom ut från mötet på föregångarna så väntade Johnny vid McDonalds. Vi gick hem till mig. På eftermiddagen kom Toni också. Vi hängde nu bara hos mig och chillade.:)

Johnny for hem med buss på kvällen så jag och T följde honom till stan och sedan gick vi via apoteket och sen hem till mig:)

Toni lämnade hos mig över natten och vi stannade uppe sent som vanligt. Talade om tidigare livserfarenheter och hur de formar en som person. Detta ledde till lite djupare insikter samt en massa googlande om psyket, meditation, spiritualitet och alternative science.

Nästa dag, onsdag, har jag bara varit hemma, chillat och gått till biblioteket.

På torsdagen kom Toni till mig på fika nån timme på dagen. Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med Johnny. Sen gick jag till Daani. Han är sjuk så jag tog med mig hunden hem till mig över natten:) 


På fredag eftermiddag förde jag hunden tillbaks till Daanis.:) faktist kul att ha hund idag när det var soligt och vår-feelis ute!

Intelligent people stay up late

Jag och Johnny vaknade nån gång runt lunch och sen kom Toni hit på eftermiddagen. J for hem efter ett tag, men jag och T har spenderat hela dagen ihop. Vi tog en liten promenad i snön när vi var ute på cigg, men annars har vi hållit oss inomhus hos mej, kollat dokumentärer på youtube och bara hängt sådär annars. Han for iväg nånstans vid 23-tiden, och sen blev det så sent så han kom inte tillbaka mer den kvällen:p
Cool disco-ficklampa som blinkade i hela lägenheten:)

måndagen steg jag upp tidigt när mamma kom till stan på morgonen. Följde med och handlade och sen for jag hem å städa. Toni hörde av sig och kom hit kl13. Vi har varit och handlat lite att äta på HalpaHalli och sen har vi bara hängt hemma hos mig. Vi har väntat på Eli som också skulle komma förbi, men det tog länge, först på kvällen nån gång dök han upp. 

Vi gjorde inte mycket, de surfade på ena datorn och själv gjorde jag inget särskilt, var lite trött och satt mest tyst.

Eli for vidare på samma gång som jag och T gick till PikkuQuattro. Sen satt vi hos mej resten av kvällen och samtalsämnet för kvällen blev kemi... Jag har NOLL kunskap i det, aldrig läst det. Så jag satt med min (tidigare olästa) gymnasie-kemi-bok.  
T blev nog trött av att behöva förklara allt på lågstadienivå och svara på mina konstiga frågor i ämnet, hehe uups! Men intressant var det, nästan så jag sku vilja gå dendär gymnasiekursen nu!:D

Vi gick ut på en promenad kl04 i samband med att han gick hem. Nu har jag stigit upp igen och börjar dagen med ett möte på föregångarna!:)

What you resist persists

Äntligen helg! Fredagen blev lugn, var med Johnny hos mig på dagen innan han for iväg till nån kompis. På eftermiddagen kom Johnny tillbaks och även Toni och Daani. Vi snackade och satt framför datorn. Det är bra med två fungerade datorer nu, de blir båda alltid använda:) Daani och Toni for hem typ 19-tiden, Johnny stannade ett tag och gick med mig till Halpahalli. Han for hem på kvällen så för första gången på länge gick jag och la mig nykter och ensam i god tid på en helg!:p 

lördagen blev det destu mera fest istället!:) Jag gick på en halvtimmes promenad först, det snöade och allt var ljust och vitt!:D Johnny kom till mig sedan runt kl13 och efter en stund även Toni. På eftermiddagen for J och hjälpte Sasu flytta, under tiden gick jag och T till stan och clas ohlsson där han skulle köpa nåt:p 

Vi var sedan hemma hos mig och Heidi kom förbi och catchade up om vad som hänt sen senast vi sågs.:) Johnny kom tillbaka och sen var Heidi tvungen att fara vidare. Vi andra hade nån slags förfest fast alla var iväg på olika håll i början. Jag följde med Johnny å köpte godis samt var till Piccolo och vann lite pengar på spelautomaten.

Sen var Johnny på nån annan fest största delen av kvällen, så jag och Toni drack vin-glögg och hade ännu en såndär lugn plugg-kväll hos mig. (Faktist mycket roligare än det låter;D) Denna kvällens tema blev pengar; vi har snackat företag, aktiehandel, alternativvalutor och fönstershoppat i olika webshops;) Nu är jag lite fast i dethär med olika alternativa valutor etc, man kan köpa och sälja lite som aktier. Jag blev engagerad och följde valutakursen hela natten, hur det steg och sjönk i vågor... Det var nice att få lära sig om sånt, brukar inte ha så mkt tålamod att plugga sånt själv.:p 

På natten kom Johnny och Eli hit på en efterfests-drink och tobak. Johnny somnade sen, Eli for hem typ 05, och Toni och jag satt lugna vid varsin dator, vilade och väntade på att snöovädret skulle lugna sig lite. Sen när morgonen kom och vi började höra plogbilar så gick vi ut, det snöade fortfarande men nu var trottoarerna plogade på de flesta ställen iaf. 

Jag följde med Toni på cigg en bit på vägen då han gick hem, själv gick jag tillbaka för att hinna sova lite innan ljuset skulle lysa genom fönstret och väcka mig.