Har träffat två nakenkatter idag :)

 
Idag har jag varit hos Mathilde. Vi drack tee och talade. Självklart gosade vi med katterna oxå! De är så himla söta och sociala! De gillar att hoppa upp och sätta sig på axeln. Hon har två katter, rasen heter Sphynx och måste ju vara den sötaste kattrasen som finns, inte sant? :D
 
Stannade där tills typ 8 på kvällen, och katterna var lika busiga hela tiden.:)
 
 
 
 

Tele2 suger!

Jag har ju en iphone, den är låst till tele2. De 12 månader då man är bunden har gått och jag får låsa upp den nu om jag vill.
 
Dock måste tele2 vara det sämsta företaget när man vill ta bort operatörslåset! Det går ju inte! Jag har tidigare försökt beställa upplåsningskod via hemsidan. Det står där att man kan låsa upp den om man registrerar sig på MITT TELE2, men när jag registrerat hittar jag ingenstans hur man låser upp den.

Idag har jag varit till två tele2 butiker. I den första fick jag bara höra att "för att låsa upp den ringer du kundtjänst". Så jag gick till en annan butik och där förklarade de bättre. De sa att de inte har verktygen för att låsa upp den i affären, och att enda sättet är att ringa kundtjänst.
 
Men på kundtjänst bara kopplar de runt en till olika avdelningar och tillsist säger de att man ska göra det via MITT TELE2 på hemsidan. Så jag får ingen hjälp, inget funkar :(
 
Jag har ju inte ens nån telefonnummer registrerad på tele2, då blir det ännu svårare att komma på hur man ska göra.
 
Jag har självklart testat att jailbreaka och låsa upp den på det sättet. Min iphone är jailbreakad med Cydia, men har inte hittat nån unlock som funkar ännu :/
 
Om nån vet hur jag ska göra så hojta till!

Stockholm update

Kom till stockholm i måndags, har levt och insupit atmosfären. Det känns orealistiskt att vara tillbaks här. Rent spontant när jag är påväg hem från stan vill jag sätta mig på röda linjen mot ropsten. Så har jag gjort i över ett halvår, men nu bor jag ju inte där längre.
 
Jag gör mest vanliga turistiga saker, vandrar runt i olika stadsdelar och går i affärer. Det är väl bra att ta det lugnt ibland.
 
:)

gym

Jag hade förstått fel, LM Maraton var 23.3,  inte 23.2 som jag trodde. Nåja, jag var på BodyStep istället. Ajj, mina knän...

Les Mills Maraton

Idag har mitt gym ett 2 timmars långt intensivt träningspass. Klasserna BodyCombat, BodyStep och BodyAttack varvas.
 
Jag ska gå på det, måste passa på ;P
Spännande att se hur jag orkar, lär nog bli väldigt tungt.
 

Bokat stockholmsresan!

Har bokat allt nu, så hela nästa vecka blir det stockholm! Ska bo dels på vandrarhem och dels hos Nina. Sista natten ska jag bo hos iisa oxå. :) Jag ska söka lägenhet, träffa kompisarna, festa och insupa den underbara atmosfären för att eventuellt få ny livskraft!

Hundbild

Här är mina konstiga hundar heehe, söta som få.
De ligger i soffan och busar med varandra.
Trolla börjar bli stor nu!

Gymmat

Har haft ett par hektiska dagar.. I måndags var jag på mattelektion i skolan, and guess what, jag förstod faktist nånting!! Cosinus sinus och tangens, here we go!

Igår tränade jag i princip hela dagen. Först piloxing på ladyline. Sen hem en sväng innan jag tog bilen till Sports club där jag, Anna S och Katsu gick på BodyAttack tillsammans. Riktigt kul att träffa kompisar även när man inte super, heheheh :p

Annars har jag gjort inlämningsuppgifter och pluggat biologi. Ikväll har jag biologilektion i skolan.


På bilden Ville, Anna H, Anna S och Katsu

Tired dog

Idag kom min hund Jack hit. Hundarna brukar alltid vara utmattade efter några dagar hos mina föräldrar, då ser det ut såhär!

 

Roses are red, violets are blue, a bottle of vodka is cheaper than dinner for two

Började med förfest igår då. Alla var medvetna om att det endast var förfest så folket kom rätt tidigt och drog redan 11 när jag och Daniel tog oss till krogen.
Förfesten var så mycket bättre än krogen! Älskar mina vänner som jag kan skratta och va mig själv med. Vi drack och hade trevligt. Gusse kom in en sväng oxå och jag köpte en flaska viru valge, kan va bra att ha hehe :D
Jag och fina Veera som snaaart fyller 18 och joinar mig på pullo!<3

Sen gick vi till Leipätehdas. Det var ju WASA GOES WHITE där de skulle spela house och alla skulle vara klädda i nånting vitt. Ärligt talat så minns jag ingenting av musiken. Jag var full redan när jag kom dit så har inte så många minnesbilder. (hade inte festat sen nyårsafton och no food on drinking days är min filosofi)

Vet iaf att krogen var lame. Ganska lite folk var där, och inte alls samma stämning som på pullo. På pullo är det hela tiden finska killar som kommer och talar med mig, men på leipiks så höll sig alla till sina gäng, booring! Jag dansade en hel del och drack en par lonkero. Umgicks mest med Daniel, jag kände ju ingen annan där! Ännu en till fördel med Pullo, man ser alltid nån man känner! ;P Åhh vad jag saknar pullo!
Vi åkte hem kl 3 eller nåt sånt har jag för mig. :)

Hungover


TAGGGAAA :D


Taggad!

Är faktist taggad inför ikväll, vem vet vad som händer liksom :D Vad som helst kan hända, man kan träffa vemsomhelst och man kan bli påverkad på vad som helst, det återstår att se. Livet står alltid framför mina fötter när jag ska ut och festa.. :)
 
Jag ska iaf förfesta med några av mina yngre vänner som inte fyller 18 förräns om några månader, så de kommer bara vara med på förfesten. Sen går jag med Daniel till krogen och väl på krogen ska jag dansa till massa underbar housemusic hela natten!!! :D
 

Massa hundar

Trolla och Mimmi kom hit igår, och nu är det kaos här haha :P Den lugna snälla Jack som vi fått stifta bekantskap med under den senaste veckan är nu som förbytt till en trotsig tonåring som gnäller och vill busa med Trolla hela tiden. Trolla är grinig och sur och morrar åt Jack. Det är fullt upp här hela tiden. Hoppas att Jack lugnar ner sig snart, det ska ju ta en månad tills alla hormoner är i balans igen efter kastreringen.
 

Happy cows

 
Tänkte tipsa om en pågående kampanj där ni alla kan hjälpa till att göra skillnad.
Det gäller EU-ländernas mjölkkor. För nuvarande finns det i många EU-länder inga speciella regler för hur kornas välfärd ska se ut.
Om du som jag bryr dig om ifall mjölken du dricker kommer ifrån friska välmående kor, eller sjuka kor som inte ens får gå ut och beta, då skriver du på denhär namninsamlingen. En av de som tagit upp kampen är glasstillverkarna Ben&Jerry's. Gör som dem du också, och BRY DIG OM VÅRA KOR!
 
Du kommer till namninsamlingen genom denna länk:
http://www.happycows.eu/sv/sign
 
 

123

Resultat av Jacks kastrering
 
Det har gått 1 vecka och 1 dag sedan Jack blev kastrerad. Han har sedan dess varit ensamhund, först hos mina föräldrar och sen i stan. Han har blivit keligare och lugnare. Han vill sitta i famnen och bli kliad mera nu än innan. Han kommer gärna och lägger sig i sängen och soffan och vill vara social. Han drar mindre i kopplet än innan!
 
DET är nånting bra, koppeldragandet har minskat! Det var ju just den detaljen jag inte stod ut med, att bli dragen runt flera kvarter när vi skulle gå på en promenad. Så det är härligt att det börjar bli lite ordning på den saken, även om han fortfarande drar en del.
 
Vad mer? Tjaa, han kan ta det lugnt inomhus. Han springer inte runt och gnäller hela tiden, utan han kan faktist sova och bejaka sin lathet, hehe :P Dessutom har han börjat äta upp sin mat direkt han får den! Förut fick man truga i honom maten och han åt inte förräns han var riktigt hungrig. Får hålla på restriktionerna nu, we don't want a fat dog, do we? ;P
 
Så alltsomallt är jag nöjd! Han är fortfarande en stövare, och han är fortfarande samma hund, om än lite annorlunda. Men det är annorlunda på ett positivt sätt, så det gör inget! :)
 
 

3

Om jag nån gång ska ha en tatuering så ska det vara en fjäder eller något med ben i denhär stilen:
 
Dock ska jag nog aldrig ha nån tatuering, det är inte riktigt min grej, men fantisera kan man ju alltid.
 
Det allra vackraste som finns är när man tatuerar in sitt skelett på huden,typ såhär:
 

2

 
Igår: Spinning + core
Idag: Matte i skolan på kvällen, så blir ingen träning.
Lördag: fest<3 haha :P

1

Efter 1 år och 3 månader på bloggplatsen.se hamnade jag här. Standard. Jag ska nu ge mig själv en ny chans att blåsa liv i min personliga blogg.  Lite mer personlig hade jag tänkt att vara här också.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.