Valborgsmässoafton

Jag har flyttat in i min nya lägenhet nu :) Det är fint.
 
Idag är det vappen. Så jag ska gå till Daniel ikväll, det blir fest där. Vi får se hur det blir med hoviska. Kanske vädret mirakulöst förbättras, kanske nån kan skjutsa dit oss en sväng, eller kanske ingen alls vill gå dit? Vi får se, om inte annat hinner vi nog festa i hoviska i sommar tror jag :)
 

In the middle of nowhere

Har spenderat helgen hos mina föräldrar. Imorgon ska vi åka in till stan med lite möbler till min nya lägenhet! :D
 
Saknar Stockholm!
 

Heyy

Igår tränade jag Piloxing på gymmet, det var kul och jag återfick min motivation. Kände liksom att jag undvikit gymmet för mycket på sistone och kunde inte förstå varför längre, det är ju kul! Idag tog jag ett litet morgonpass på gymmet och tränade på egen hand och stretchade.
 
Sen hämtade jag ut mina lägenhetsnycklar! Vet inte riktigt när det blir inflytt, det tar ju ett tag innan allt är i sin ordning. Nu på eftermiddagen har min moster och jag varit ute och gått med alla hundarna. Sen tog vi en sväng förbi nya lägenheten också :)
 
 

Hyra lägenhet!

Har precis skrivit kontrakt, 1 maj har jag en egen etta i vasa! :D Anledningen till att jag väntat så länge är för att jag inte vetat om jag vill återvända till Stockholm nu eller senare. Men i mars bestämde jag mig för att jag vill stanna  vasa åtminstone över sommaren. Så då började jag söka lägenhet. Fick inte tag i någon till 1.4 men nu har jag alltså fått tag i en! Så det ska bli skoj.
 
Men sjukt hur mycket hyrespriserna har stigit i vasa på några år. När jag var 16 och skulle få min första lägenhet kostade allt mellan 300 och 400 euro. Mina två första lägenheter hade hyror på 320 euro vardera. Men nu på sistone har allt blivit så dyrt. Min etta i brändö sommaren innan jag flyttade till Sverige kostade 400. Nuförtiden går standardettan i vasa på 500 euro och mer. Sjukt, men så är det väl med allt.
 
 
 

Botniahallens hundutställning



Hundutställning i Botniahallen denna helg, var där både lördag och söndag. På söndag hade jag båda hundarna med, och ställde även ut Trolla. Hon blev Excellent och fick väldigt fin kritik. Så där har vi fina framtidsutsikter.
Jack var även han väldigt duktig, även om vi inte ställde ut honom. (han är ju för stor) Men det var kul! Nu har vi precis anmält oss (trolla) till 3 utställningar till!

Den nyttiga

Trolla kontrar Jacks onyttigheter med att äta ett äpple. :)
 
 

Chipshund

 

Jack gillar onyttiga grejer han :D


Biologitent

Mina dagar just nu har mest gått ut på att plugga. Jag har en stor biologitent i nästa vecka, och jag vill prestera BRA! Så då gäller det att plugga mycket.
 
 
Jag gymmar inte för tillfället. Mina knän har blivit värre, så jag vilar + går på akupunktur. Förhoppningsvis ger det med sig snart så jag kan börja återuppbygga konditionen! Men det är så svårt att få balans på detdär. Antingen gymmar jag 7 pass i veckan så jag råkar förstöra mina knän, eller så gymmar jag inte alls. Jag är verkligen en allt eller inget- människa, samma med maten.

Utekväll

Verkligen inte den snyggaste bilden, dålig kvalitee. Men har ingen som orkar ta massa bilder på mig hela tiden, så då blir det kompromiss. Jag var ute i söndags med Daniel, Fredrika, Kent och Gusse. Vi hade förfest hos Daniel och sen gick vi till krogen. Det var riktigt skoj, mycket folk och god dricka! Träffade bl.a. Yvve! :)

Jag blev som vanligt väldigt full, jag är ju så himla lättpåverkad nuförtiden. Men det var kul, jag dansade en hel del och har några minnesluckor. Jag gick hem vid stängning. :)