Standardstället på söndagar

Förfestade hos Daniel med Veera igår, Gusse var dit en sväng och trollade lite. Ganska sent kom även Maija, vi drack en par lonkero och sen gick vi till krogen.
 
Veera kom inte med, men vi andra gick. Dani var fullast som vanligt hehe. Vi dansade och satt vid ett bord bredvid dansgolvet. Nån finsk kille bjöd upp mig så vi dansade på scen till en låt typ. Sen chillade jag med Dani och Maija tills det blev lite mer folk.
 
Då träffade vi bl.a. Mikaela och Hassan.
Dansade med Mikaela och Maija flera gånger under kvällen.
Drack inte så jättemycket. Daniel däremot spydde i karaokerummet av en shot.
Då gömde vi oss på övervåningen en stund.
Sen dansade vi lite till innan vi for hem tidigt, kanske 2 tiden elr nåt.
 

Begravningsbilder

Här kommer några bilder av mig och min familj i fredags, när vi var på min farfars begravning.
 
 
 
 
 
 

Gör sånt som får dig att må bra

Har varit nykter en vecka, senast jag drack var förra pullo-söndagen. Ikväll ska jag dit igen. Jag hade planerat att dricka tre dagar, alltså både i fredags och lördags. Det blev inte så. Åh, jag blir så osocial när jag inte dricker på ett tag. Jag glömmer tjusningen med alkohol, tappar lusten att gå ut. Glömmer att det är roligt, ser bara tråkigheterna i det.
 
Jag vet att det blir bra bara jag får i mig den första drinken. Då blir jag sådär pratsam och livet känns värt att leva igen. Det är samma sak med gymmet. Jag vet att det är bra för mig, men att ta mig dit är det svåra. Jag måste lära mig att göra det som är bäst för mig. Pusha mig till att gå ut och festa även fast jag inte har lust, det är ju bra för mig. Gymmet och festerna håller mig ovanför vattenytan även när det är meterhöga vågor runtom mig och jag håller på att drunkna i stormen.

Stressad tjej


Typ stressigaste dagen på länge idag, det blir så när man annars inte kan utföra så mycket ärenden då man alltid måste förbereda sig på fest :P
Jag började iaf dagen med att gå till polisstation, men ingen iphone har kommit dit än iaf.
Sen har jag varit på stan. Var tre gånger till studioticket. Första gången var det stängt, andra gången var det olidligt lång kö, så orkade inte vänta. Tredje gången fick jag äntligen köpt biljetter till weekendfestival. Jag åker med Daniel som det är nu, vill nån haka på är det bara att hojta till.
 
Däremellan har jag varit både till alko och citymarket för att handla alkohol.
(inte för att jag ska supa på några dagar nu, men finns ju andra som ska;))
 
Sen var det dags för träning. Dubbelpass, Bodybalance och bodycombat. Jag var inte hemma förrän strax efter 8 på kvällen. Då bokade jag och Daniel hotellrum. Det var efter mycket om och men vi fick ett rum i centrum, allt är ju fullbokat nu när det är festivalen de datumen.
 
Kanske inte så mycket att göra på en dag kan tyckas, men om man måste hinna rasta hundarna och äta emellan ärendena blir det rätt stressigt. :)
 

Söndag på Hullupullo

 

Förfestade lite med Gusse igår och sedan en stund med Daniel innan jag själv gick iväg till pullo. Beställde drinkar och hittade sen Mikaela, Leiron, Jens och John.  Jag och Mikaela dansade och blev bjudna på varsin Itsemurha.
 
Sen dök en väldigt full Jeanette upp. Jag gick ut på cigg med henne å Janet. Träffade dem flera gånger under kvällen sen.
 
Träffade även Tomas lite senare. Samt Patte och Toffe. Det var väldigt mycket folk jag kände som var där, omöjligt att räkna upp alla.
 
Jag hade iaf en riktigt kul kväll. Första halvan av kvällen hängde jag mest med Mikaela, andra halvan var jag på egna villovägar och dansade bl.a. med Tomas, samt var ute på cigg med Patte o Toffe.
 
Då det stängde fick jag hjälpa fulla tjejerna Jeanette och Janet att få tag i sina grejer från narikkan. Sen gick jag bara hem och sova. Jag var inte särskilt full fast jag hade druckit ganska mycket under kvällen.
 
 

Off to krogen

 
Kvällens planer är ganska oklara än sålänge.
Det enda jag vet är att jag ska till Pullo. :)
Hoppas att det är bra DJ där så man orkar dansa mycket!

Mikael Weermets at Sky

Det gick riktigt bra att lämna hundarna igår. Men jag rastade dem väääldigt mycket igår, och på kvällen följde jag med Jeanette och hennes franska bulldogg till hundparken!
 

Väl hemma sen kom Nicke och Mikaela till mig och vi förfestade. Sen gick vi till sky. Var ganska full redan då, men köpte inte så mycket på krogen, en lonkero och sen delade jag på en champagneflaska med Nicke. Vi satt vid ett bord där ute i början, flummade och hade skoj.
 
Sen gick vi runt inne på stället, dansade osv. Jag upptäckte att min telefon var försvunnen! Så då gick vi runt och sökte efter den på alla ställen vi varit. Men hittade den inte, så nu är jag utan iphone.

Sen tappade jag bort alla. Dansade själv en stund. Sen gick jag hem kanske 3 tiden. Feelisen var inte på topp pga telefonen.  Men det var en riktigt kul kväll ändå! :)

Frågor

Ska jag dricka idag eller inte?
Ska jag gå till Sky eller någon annanstans?
Jag har ingen hundvakt till Jack och Trolla idag. Behöver de hundvakt om jag bara är ute mellan 23 och 04? Hundar får ju enligt lagen inte vara ensamma mer än 4 timmar/dag...
Vem ska isåfall vara hundvakt?

Oavsett så aktiverar jag och motionerar dem ovanligt mycket idag för att trötta ut dem, vad som än sker ikväll :)
 
 
 
 

Onödigt många bilder på söta hundar

Idag är jag hemma i Korsnäs. Mina föräldrar är i Sverige så jag ska vara hund/katt/häst/hus-vakt. :)
Jag lämnade Trolla i stan och tog bara med mig Jack och Sofies hund Omega.
 
Chihuahuorna är redan här nämligen.
Omega trivs oförskämt bra, och Jack är glad över att ha sin vän på besök.
 
De har fått vara utomhus väldigt mycket, suttit på gården och varit på skogspromenad.
Vi gick till skogen och Jack fick springa lös medan jag hade Omega i flexi-koppel.
 
Så jäkla härligt att ha ett helt stort hus för sig själv och kunna göra vad man vill
och inte ha någon som klagar på hundarna! Såhär borde jag bo jämt :D
 

 
 

Fontana onsdag


Igår valde vi bort Pullo och for till Fontana istället. Härlig feelis där med gratis grillmat och färska jordgubbar. Samt 1,50 euros drinkar fram till klockan 23.30. Dock var det alldeles för lite folk, vi bara satt ensamma vid bordet, jag Fredrika och Kent.
 
Före det var jag och förfestade hos Daniel med Sofie och hundarna, som beskrivet i inlägget under detta. Lite senare kom även Gusse, Fredrika och Kent dit. Vi satt ute ganska länge, sen gick vi in en stund och sen gick vi tre till krogen medan Sofie och Daniel stannade hemma och drack med hundarna.
 
Jag köpte flertalet lonkero och sangria. Så gott! Vi hade riktigt kul även fast vi bara var tre personer. Dock gick vi hem ganska tidigt, typ 2 kanske. Vi gick på torget och såg en dvärg-tjej som var jättefull. Vi talade med henne en stund, sen gick vi till Daniels.
 
Efterfestade där. Första att gå hem var Fredrika och Kent. Sen satt jag och Sofie och hade skoj medan Daniel var jättefull som vanligt, hehe ;D Vi tjejer och hundar gick hem ca 5 tiden tror jag.
 
 
 

Schäfer-vovvar

 
Igår träffade hundarna massa schäfrar! 4 stycken var i hundparken, varav den yngsta var endast 10 veckor, så söt! :D
 
Sen på förfesten hos Daniel hade jag med mig Jack, och Sofie hade med sig sina två hundar. En tik som är lika gammal som Jack, och en schäfervalp på 5 månader. De har lekt hela natten!
 
När jag kom dit efter krogen var Jack så trött. Han orkade inte ens vara med de andra hundarna längre, han låg och sov ensam i garderoben istället haha :D
 
 
 
 
 

Back to the gym

Träningen har verkligen blivit lidande på grund av den senaste tidens många fester. Lite ok är det väl, för när det är sommarlov så SKA man festa och ha roligt, ta lite semester från den hårda pressen det innebär att träna hela tiden.
 
Men nu börjar jag få nog av min lathet på gymmet, vikten går bara uppåt och jag har ätit alldeles för onyttigt på sistone. Så idag satsade jag stort och gick på två pass på gymmet. Först BodyBalance och sedan BodyCombat. Skönt att vara tillbaka, Combaten ger verkligen så mycket energi.
 
Dock var det lite sent på kvällen, sista passet slutade kvart före 8, så får hoppas jag lyckas somna om en par timmar ändå, brukar va lite svårt när man tränat sent på kvällen.
 
 

HulluPullo söndag

 
 
Igår blev det lite spontan utgång. Klockan 9 på kvällen gick jag till Mikaela och började dricka. Där var också Leiron, Hassan och några till. Mikaela och jag blev snabbt påverkade. Innan vi skulle åka kom en massa malaxbor dit också!
 
Sen var vi på pullo då. Satt vid ett bord  vid dansgolvet. Träffade Gusse. Dansade. Jag, Mikaela och Jens var de enda som vågade sig ut på dansgolvet till en början. Det är ju typ aldrig någon som dansar innan midnatt annars. Men det var riktigt skoj.
 
Senare, typ runt 2-tiden, försvann Mikaela och Hassan, och gänget var allmänt mindre. Jag satt med Leiron större delen av kvällen, tills stängning. Då gick jag hem, fortfarande påtagligt nykter.
 
 

Hiroshima Haze @ Jeppis

 
 
Igår var ett misslyckande allt igenom. Jag drack en spritblandning som jag inte blandat själv, och den var tydligen allt för stark för mig. För jag blev alldeles för full och minns nästan ingenting.
 
Vi började hos mig klockan 18. Jag, Daniel och Mänty drack. Sen kom vår chaufför Nicke. Vi for iväg till Jeppis, stannade vid abc Oravais också. Sen i Jeppis satt vi på en gräsmatta utanför Hogans bar. Jag checkade in på facebook att jag var i Jeppis, och då skrev en kille till mig och undrade var vi var.
 
Jag hade aldrig träffat honom, men sa att han kunde komma dit, så han kom en liten stund och drack med oss, haha random :D Sen for han, och Mänty gick in på baren. Jag och Daniel var lite för fulla, så ja tror vi blev utslängda. Ja minns ingenting av baren, ja har bara en liten minnesbild av att jag såg Emma med det färgglada håret och vinkade till henne hhaha :D
 
Sen skulle vi fara, jag Nicke och Daniel. Nicke hade druckit nån öl, så vi var tvungna att vänta, eftersom han har en blåstest-grej i bilen som gör att bilen inte startar om man druckit. Men inom en halvtimme starta den nog så då for vi å snurra å påå till centrum där, sen bara hem å sova! :)
 
Glad att jag lärt mig att det inte är kul att vara så full så man inte minns nåt. Förr trodde jag att det var enda sättet att ha kul på, men vakterna på pullo har visat mig att man inte behöver få blackouts för att ha kul!
 
 
 

Summerfeelis




Åminne skumdisco 2013

Var på gymmet igår för att försöka få bort träningsvärken, hade nämligen varit på en timmes bodypump dagen innan så det kändes i kroppen! Sen var det dags att börja festa. Anna S och Emilia kom till mig efter 6 ungefär och vi satt hos mig och drack. Jack och Mimmi var med.

Sen kom kvällens chauför, Daniel. Vi tog hundarna med och for till hundparken. Sen snabbt hem med hundarna och till stan för att träffa julkki och handla lite saker. Julkki hängde med oss sen när vi for till Åminne!

Väl i Åminne träffade vi massa folk, satt vid bryggorna osv. Jag hängde med Janina, vi betalade in oss och dansade! Både i skummet och vanliga discot.
 
 
Var ute en sväng sen och drack lite mera, vi hade gömt vårat dricka där ute nånstans så.
 
Fan vad folk är annorlunda där än på krogen!
Massa killar som kommer fram till en hela tiden, ganska desperata, men kul med socialt folk ändå! :)
Jag dansade med nån svensk vasa kille först, sen med Bagge haha.. ;P
Och sen med en finsk kille.
Jag och den finska killen gick ner till stranden en sväng sen innan stängning, och jag kunde prata finska riktigt bra. Det hjälpte att plugga i bilen påväg till ruisrock haha! :D
 
Vi gick ut sen då det stängdes, satt på en bänk vid ingången och talade. Sen gick han till bussen så då gick jag till mina kompisar som stog en bit bort. Lånade nåns telefon och ringde Daniel. Han var där, så Julkki och jag gick och mötte honom. Men han hade bilen full med fjortisar, så Julkki och jag fick sitta i bakluckan hahah!
 
Men det gick bra, vi fick salmix av en av fjortisarna som spydde. Så vi satt där bak och drack salmix och skrattade. Jag blev fan full av det, för vi drack så snabbt. Sen hem och sova!
 
Jag var inte så taggad på att åka till Åminne först, ville hellre fara på krog.
Men fan vad jag är glad att jag åkte ändå!
Fick massa nya bekantskaper, och det var så skoj!
Jag önskar verkligen att jag var 15-17 år gammal igen.
Det var lite pinsamt att säga att man är 20 år gammal när folk frågade hur gammal man va.
Men man är väl så ung som man känner sig, right? :)
Festa på och skit i vad andra tycker!

Ready to party!


 

RIP

Min farfar har dött och lämnat min farmor ensam. Han blev 89 år gammal. Igår var vi till ålderdomshemmet och såg honom ligga i kistan. Sen följde vi efter när likbilen körde iväg honom.
 
Att se allt gjorde att det kändes så verkligt. Jag kan inte låta bli att föreställa mig att om några år är det jag som ligger där i kistan. Om några år är det min begravning som min familj ska planera. Det känns ändå som om det är "värre" när unga personer dör. För när någon är så gammal som min farfar var, så är man ju ändå förberedd på att det kommer hända. Ingen är förberedd när unga människor dör av tex självmord, överdos, mord eller olycka.
 
 

At the dogpark

 

Ruisrock 2013

Fredagen
I fredags åkte jag, Daniel och Sofie ner mot Åbo.
Anlände till campingområdet där vi började sätta upp våra tält, vi hade två stycken tvåpersoners tält.
Sen började vi supa! :D Daniel blev fullast, vi andra var rätt nyktra.
Hängde på campingen ganska länge, det regnade en del så vädret var inte det bästa.
Vi åkte till festivalområdet på kvällen.
Hängde där utanför, för vi hade inte biljett till fredagen.
Träffade lite random människor.
Sen bestämde vi oss för att gå hem till våra tält, för det var kallt.
En Jerry kom med oss, så vi pratade finska med honom osv.
Vi såg en blottare på väg tillbaka till bussen, det fanns massa random kul folk där!
Daniel var jättefull och föll ner i diket och in i träd minst 5 gånger.
Jerry kom med in och satt med oss vid tälten.
Jag och Sofie var ute och gick på campingen, men på helt egna vägar.
Jag var sur för att jag inte blev full + jag frös som fan, så jag gick och la mig typ 2 tiden.
Då for Jerry hem och även de andra gick och la sig.

 
 
Campingen
Den var en besvikelse, för stämningen var inte alls som den brukar på rockfestivaler. Ganska lite folk där, mest tomma tält. På nätterna däremot hörde vi folk som sjöng och härjade. Många gick och la sig först på morgonen då vi steg upp. (vi vaknade 7-8 tiden varje dag för solen började skina då så det blev bastu-varmt i tältet)
 
Transport
Även detta var lite av en besvikelse. Det gick gratis non-stop bussar mellan campingen och området. Det dåliga var att när man åkt den 6 km långa bussvägen så var man tvungen att gå 3 km till, längs en liten skogsväg. Så man hann ju såklart nyktra till en del då, jobbigt att det var så lång väg.
 
 
Festivalområdet
Det låg ute på landet, ganska fint. De hade en regel att man inte fick gå ut och in som man ville från området, utan när man gått in kunde man inte gå ut tillbaka. Så utanför festivalen var det inte särskilt mycket folk, vilket var tråkigt.
 
 
 
Människorna
Åbo-finskan är inte alls som vasa-finskan, de låter helt annorlunda. Men det var skitkul att tala med allt folk, vi träffade mest Turkulaisia, men även folk från bl.a. Esbo, Kotka och Sibbo.
 
Duschar
Det fanns i HK-areena att man fick gå in och duscha i ett omklädningsrum för 1 euro, så det gjorde jag på lördag morgon. Ganska lyx. Bajjamajjorna var som de brukar vara på rockfestivaler, lite äckliga sådär, haha!
 
 
 
Lördagen
När vi duschat åkte vi in till Åbo och shoppade lite alkohol och satt på ABC en stund.
Sen tillbaka till campingen, började dricka redan kl 2!
Eftersom min fylla dagen innan inte blev till nåt försökte jag dricka riktigt snabbt nu.
Jag var full under dagen, riktigt nice!
Vi hängde på campingen, talade med folk och solade, för vädret var mycket bättre nu, men det blåste hårt.
Vi kom riktigt bra överens vi tre, hade intressanta diskussioner och planer.
8-tiden eller nåt tog vi bussen till festivalområdet.
Daniel var jättefull. Han spydde i bussen och även på vägen till festivalen, och gjorde andra diverse cp saker :P
Så jag och Sofie gick i förväg, vi satt utanför området och söp, och sen kom Daniel också.
Vi satt på marken och talade typ.
Jag å Sofie såg en snygg badboy med massa tattoos och knivsårs-ärr som satt själv helt borta,
och såklart ropade vittu Daniel att killen sku komma till oss och sitta. :P
Men nåja, det var ju lite kul att tala finska med dendär killen endå. (;
 
Sen satt vi nog med nå andra killar också i något skede.
Sen kom plötsligt ett par poliser fram till oss och ville se ID.
Vi visade ID och sen sa jag "Haha men titta de filmar oss!:D"
Det var en kameraman bakom poliserna, och det visade sig att det var nåt
polisdokumentär program på en finsk kanal som de filmade för.
Så håll utkik när det kommer i tv sen! :D
 
Sen gick vi in på området. Jag och Sofie skulle se Eevil Stö, finsk rap.
Vi stod och hoppade och var galna och glada ;P
Sen hamnade vi mitt i en moshpit! Massa boys som var helt galna,
som tur var fanns det en snäll kille som räddade oss undan allt haha :)
Sen gick vi runt på området en liten stund innan vi gick till huvudscenen för att vänta på HIM.
Efter en rätt lång väntan började HIM spela. Jag stod på andra raden med Sofie,
Daniel var strax bakom och hoppade med några tjejer.
HIM var väl helt okej, det var lite jobbigt med all trängsel och jag lyssnar ju inte så mycket på HIM mera.
 
 
 Eevil Stö däremot var ju skitskoj, de var på en lite mindre scen.
Man ropade Mafia, Mafia, Mafia hela tiden där, publiken var verkligen med!
 
När ungefär halva HIMs spelning gått så gick jag och Sofie hem till tältet.
Jag frös som bara den, otroligt vilka temperaturskillnader mellan dag och natt.
Daniel var stupfull så vi hoppades verkligen han skulle hitta hem senare. (han lämnade på festivalområdet)
Jag och Sofie la oss i det ena tältet, talade lite och kollade på bilder från kvällen.
Efter typ två timmar vinglade Daniel in i tältet och blev förvånad över att vi var där.
Han hade tydligen glömt att vi sagt vi skulle gå hem, kännissä!
Nåjå så slutligen sov vi alla tre i samma tält, haha.
 
 
 
Söndagen
Vaknade tidigt och jag och Sofie ville åka hem ganska direkt.
Slutligen fick vi allt ihop-packat och Daniel med oss,
så åkte vi till abc och chillade lite innan vi påbörjade hemresan.
Vi stannade vid fleera abc på vägen, det var rätt chill för ingen av oss hade särskilt bråttom hem längre då. ;D
Resan tog flera timmar, startade säkert 10-tiden helt i krapula och var hemma 3 elr nåt.
Även jag satt bakom ratten ibland, heelt okej!
Vi skojade och skrattade hela resan, vi hade verkligen skitkul även fast vi var nyktra.
Elr janå, kanske vi hade lite alkohol i blodet ännu, krapula-humor brukar ju vara skoj! :D
 
 
 
Slutligen
Festivalen och arrangemanget var inte det bästa, men det var en kul upplevelse och helgen var ändå jättebra! Jag och Sofie kom verkligen bra överens, vi har ju inte umgåtts ordentligt på några år, men vi insåg att vi är sjukt lika varandra, samma intressen och sånt, så det var skoj såklart. Tack för en bra helg, och för bilder kolla instagramtaggen #ruisrock2013

För att klargöra

Igår drack jag under hela kvällen 5 lonkero och en Nasu.

Så 6 drinkar under en hel kväll...
 
...När jag är van att dricka 10-15 åtminstone!
(haha, ingen aning hur mycket jag brukar dricka)
 
Det är inget jag rekommenderar att dricka så lite!
 

Ganska nykter på pullo! wow

Igår blev det ett träningspass på gymmet, åh vad jag saknat det stället! Så synd att man inte hinner träna som man ska när det är så många fester på g nu när alla har semester.
 
Sen på kvällen var jag, hundarna och Maija hos Daniel på förfest.
Jag blev full efter första lonkeron, fast jag drack den långsamt!
Så det blev inte fler än 2 stycken på förfesten.
Sen gick vi till krogen och i början var det inte så mycket folk men det blev snabbt packat!
 
Verkligen ALLA hade nog kommit på idén att gå till Pullo idag, det var så mycket folk!
Vi dansade med Jossan och hennes kompis först. Jossan var riktigt full haha ;)
Själv blev jag lite illamående av alla söta lonkero, men det gick om när jag försökte dricka snabbare.
 
Att uppleva Pullo när man börjar bli nykter, det är en annorlunda känsla.
Baren känns inte alls lika rolig och man inser verkligen att all glädje man har när man är full är en illusion.
Alla fulla människor är störande. Det kom fram massa fula killar och raggade på mej
och Maija där vi dansade på scenen, blev så arg på dem!
Jag träffade lite vänner också förståss. Fulla Patte var där med en malaxbo som kände mig.
Och Pidi träffade jag en sväng också. :)
Min lillasyster var där med sina vänner, de var ganska fulla... Haha!
Gusse och en annan kille sa att jag skulle be min syrra dricka vatten.
 
Mestadels av tiden dansade jag och Maija på scenen.
Ångrade att jag inte tagit högklackat, det hade varit mer feelis då!
Strax före klockan 3 var min drink slut och jag orkade inte börja köa igen vid bardisken,
så jag tog ett vattenglas! Eftersom jag ändå var så pass nykter var det ingen mening
med att dricka mer, skulle ju ändå inte lyckas bli full.
Min slutsats med kvällen är att Pullo är roligast om man är full!
(Men kan såklart vara roligt annars också, ibland)
 
 
Sista låten var det en random kille som ville dansa, så jag dansade tryckare med honom, haha aaw!
Nåja sen var det valomärkki så vi gick ut, jag och Maija. 
Vi väntade utanför på min syrra som tog god tid på sig. 
Där ute träffade jag min suparkompis från Rocktails, som jag söp med senast i måndags.
Jag kunde helt okej finska även fast jag var nykter. Sen gick jag och syrran hem till mig för att sova! :)

Finskan

Hur lär man sig finska?

Jag har inte fått särskilt mycket kunskaper från skolan, och jag har aldrig varit värst intresserad av att lära mig före nu. Men eftersom jag börjat hänga mycket med finska människor behöver jag lära mig. Frågan är bara HUR?
 
När jag pluggar anatomin finns det massa bra spel och sånt på nätet, kanske finns sånt med finska också men svårt att veta vad man ska söka på.
 
Jag fick hem betygen från skolan nu nämligen, och nästa läsårs kursbricka. Som tur är går det redan första perioden en finska kurs, så denna gång kommer jag nog klara det galant med all finsk träning jag får på pullo under sommaren! Måste bara fortsätta hålla kontakten med mina finska vänner så att jag uppehåller motivationen att plugga det.
 
En annan grej jag skulle säga är att finskan i skolan är totalt oförståelig, men finskan som killarna på krogen talar så förstår jag helt okej, what's up with that?? :P Skiljer sig slangfinskan väldigt mycket från gymnasiefinskan eller?

Hemma på landet


Vilken kul helg jag haft, verkligen awsome! Och så sjukt många nya bekanta man fått också.
Idag är jag nykter. Jag for hem med pappa när han slutat jobbet.
Så idag har jag gjort såna vardagliga saker som att äta och aktivera hundarna och läsa bloggar.
Jag tog Trolla och Jack i koppel och gick på en över 1 timmes promenad i skogen.
Imorgon blir det tidig väckning och tillbaka till stan, denna gång kommer hundarna med!
 
Veckans planer:
Gym
Pullo
Ruisrock

En annorlunda måndag

Jag ringde Pidi när jag fixat mig klart klockan 7 på kvällen.
Han kom ut på torget för att släppa in mig, han var helt vinglig.
Jag kom in på rocktails takterass och mötte killarna från gårdagskvällen!
De hade supit nånstop sedan morgonen, så de var ganska fulla.
 
 
Vi hörde på musik, festade, drack, rökte, och killarna var i bastun.
Sen sa det BOM och jag var påverkad.
Satt och fnittrade och hade skitkul till en annan kille som jobbar på rocktails,
han hade nån show och verkligen bjöd på sig själv, det var så himla skoj.
 
Några killar hade slocknat, och Pidi for hem väldigt tidigt, vilket ju var förstående.
Jag var ganska trött själv. Satt lite i min egen värld hela kvällen.
Jag och Junnu och Juhis for till gringo. 
Vi satt iaf ett stort gäng på gringo, jag kände flera där, kimi, sami och jamppe bl.a.
Sen var det nog också massa finska typer.
 
Jag var sjukt trött och törstig.
Men samtidigt hade jag lite svårt att dricka mera för jag kände mig så full att jag inte ville bli mer påverkad.
När klockan var strax före 3 tog jag det ansvarsfulla beslutet att gå hem.

Skribasöndag - pullo - jatkot

Det har blivit två intensiva dagar, så nu tar jag och skriver om allt som hänt!

Började på söndagen då fjortisarna och jag hade bestämt att åka och hänga på skribafesten i uniparken. Men först kom Jens till mig och vi drack vid köksbordet. Sen kom Anna.S. vi bjöds på shottar och hade riktigt skoj. Även andra tjejer hängde med.
 
 
Sen kom Tony och Nicke. Jag, Jens och Nicke åkte med bilen till brändö. Satt där och kände inte så många haha men träffade nu iaf Nelli, Calle å sen Maja o Reidar en sväng. Efter det tänkte vi fara till Pullo, så de skjutsade hem mej Jens och Anna till min lägenhet. Jag drack vatten, ville nyktra till om jag skulle till pullo, för att inte riskera nånting!
 
 
 
Vi försökte få in Anna (hon är ju 17) men hon kom inte in. Då gick vi till pizzerian, de andra skulle äta nåt. Gusse kom dit och jag for in på Pullo med honom. Gick runt och fick nya vänner. Några finska killar tyckte jag skulle komma med till deras bord, där var även Kimi från brändö ja kände från innan.
 
Vi dansade och pratade och jag fick flera Nasu! Riktigt skoj gäng. Jag satt med Pidi hela kvällen där och talade. Han hade också bott i Stockholm så vi hade en del gemensamt. Jag träffade senare en tjej, Jeanette och hennes kompis Pia.
 
Killarna hade efterfest som jag skulle med på, och Pia kom med oss. Så vi satte oss alla i två taxibilar, + några fick gå som inte rymdes med. For via Varis lägenhet och sen ner till Wärtsilähamnen. Åkte iväg ut å körde, så nice feelis! Hämtade en random nattklubbschef som kom med sprit. Många av killarna var så fulla haha humor!
 
Det var alltså två rockare, en nattklubbschef och resten var tattookillar som jobba på Wärtsilä så det var ett riktigt skoj gäng ja hade hittat! :D
 
 
 
Vi stannade på ett ställe i Vasas skärgård där man kunde grilla. Folk började slockna, men vi gjorde upp eld och grillade faktist, klockan var säkert 6 på natten. Sen gick jag till båten, det fanns tre sovplatser inne i hytten och eftersom jag var tjej fick jag såklart sova där. Det var rätt kallt ute nämligen.
 

Vaknade 12 på morgonen av att det var strålande sol och härligt. Killarna badade och jag satt mest och solade. Jag hade rätt bråttom hem, men de andra började supa så det drog ut på tiden.
 
Vi for till Kalajannes på lunch, en liten restaurang vid havet. Min acku var slut så jag försökte få tag i dem därhemma för jag hade en grej att göra. Men icke, ingen hade iphoneladdare och de jag ringde svarade inte. Så jag var sur och blev lite ångestfylld men Pidi tyckte jag skulle lugna ner mig och dricka en lonkero.
 
Var ganska humor där, vi var ett glatt festgäng vid lunchtid och killarna gick utan tröjor, medans det satt pensionärer och barnfamiljer där, hahah ;P

Lite senare åkte vi endå hem. 4-tiden var jag hemma, eller lite senare kanske för jag var tvungen att gå hem från wärtsilähamnen.
 
Så snabbt hem sen bara å duscha och börja fixa sig igen, därav jag inte hann blogga igår!