Föreläsning

 
 
Massa bekant folk, typ alla gymnasieelever man känner var där. (okej inte riktigt haha) Nåja, vi satt nu i två timmar där. En tjej föreläste om sin ätstörning, och sen var en expertpanel där och svarade på publikens frågor.

Regression

Jag önskar av hela mitt hjärta att jag var 14 år gammal.
Att jag fick börja med mina första trevande försök upptäcka alkoholen igen.
Gå i högstadiet med alla problem vad det innebär.
Bo hemma igen och slippa allt ansvar, förlita mig på mina föräldrar.
Allt var nytt och spännande, man var naiv och trodde på allt alla sa. Man följde med killar på fester och tyckte allt var kul. Numera är allt ångestfyllt. Man stannar hemma för man vet att alla killar bara vill en sak, och festerna inte är sådär jättekul, egentligen.
 
 

Hemmafester istället för sky

Rätt tidigt på kvällen igår kom Nicke till mig och tyckte att jag också skulle börja dricka.
Så det gjorde jag, vi kollade på gamla bilder från våra fester några år tillbaka.
Jack och Mimmi var också med.
Lite senare kom Lill-mange, Rami och Toge.
 
Toge satt under köksbordet med Jack, de trivdes riktigt bra ihop ;P
Alla drack med en väldig fart, utom Mange förstås :)
Sen körde vi till brändö till Anton.
Där var förutom Anton också Kimi, Niko o Lotta. Lotta gick jag i samma klass med på merkonom! :)
Och Kimi, han var en av de första jag träffade när jag började supa i Vasa som 15-åring, många härliga minnen!
Som ni hör blev det inte sky som jag hade planerat.
 
Vi for iaf till omalleys senare. Jag var rätt så full där och minns inte exakt vad som hände.
När det stängde gick några till rocktails, men jag o nicke stannade ute, för Mange o Toge kom tillbaka rätt snabbt.
Då satte vi oss i bilen och skjutsade hem allt folk, och tillsist skjutsade Mange hem mig.
Klockan var väl nog runt 4 då.
 
 
 

Chiwawa



Idag kom chihuahuorna hit till min lägenhet, så nu har jag 4 hundar tillfälligt.
Trophy åker hem ikväll, jag ska bara vara hundvakt åt henne medans min familj är på Juthbackamarknaden.
Själv ska jag bara sitta hemma ikväll...
 
 

Trött finnstövare

Idag hade jag väckning 9.30. Planen var att ta sig till gymmet till klockan 11 och gå på Body.
Men lilla Jack vägrade stiga upp. Han låg i sängen och var jätte-jättetrött.
Beror troligtvis på att vi var i Korsnäs igår. Han blir alltid supertrött efter att ha varit där.
 

Klockan är nu 11.
Jag är inte på gymmet.
Jack ligger fortfarande i sängen och sover.
Jag skippade gymmet och tog en joggingtur med Trolla istället.
Får se när Jack behagar vakna, då ska jag gå ut med dem båda två en runda.

Söndag i Hesa

Det var bara en tvådagarsfestival, och söndagen spenderade vi i stan. Jag tvingade upp Daniel tidigt och så körde vi in till stan och parkerade precis utanför Forum. Gick i massa affärer hela dagen i väntan på våra vänner. Vi började inte köra mot vasa förräns närmare 5-tiden!
 
Hemvägen fick Daniel och Laine köra bilen, för jag satt i baksätet med Anna och Ville och drack alkohol. Vi spelade hög musik och hade skitroligt. I Tampere var det trafikstockning, boooring! Vi stannade även flera gånger, mestadels vid några abc:n. När Daniel kört sin halva av vägen och det var Laines tur att köra, då började Daniel också dricka.
 
I Vasa släppte vi av Laine först och sen åkte vi till matkis och driftade  lite i gruset ;P Skjutsade hem Anna och Ville sen och styrde kosan mot min lägenhet där jag paniksminkade mig, eftersom vi bestämt oss i bilen att vi skulle dra till Pullo en sväng. Klockan var strax efter 12 när vi kom till Pullo. Träffade Gustaf, Patte, Pärsan och Katsin.
 
Det var ganska lame vid pullo, men förväntade mig inget annat eftersom det var söndag så. :P Jag stannade där till klockan 2, alltså två timmar. Drack endast 1 lonkero under den tiden, ville inte supa alltför mycket.
 
 
Pullo var inte vidare häftigt när de spelade Work Hard, Play Hard på dansgolvet, och man själv kände sig lite överlägsen då man hört David Guetta spela den live två gånger! :D
 
 
 

Weekend festival

Hemkommen nu från Weekend Festival, det var awsome! Startade tidigt på fredagsmorgonen med Daniel, Laine, Anna och Ville. I bilen hörde vi på hög musik med bas, och när jag kört ca 100km fick nån annan ta över, och jag började dricka i baksätet med Anna och Ville.
 
Framme i Hesa släppte vi av Laine vid Forum, (han skulle inte med till weekend), och sen körde vi runt en hel del i sökandet efter festivalen och hotellet. Jag hade bokat ett hotellrum i Haga, så jag gick in dit och checkade in mej. Efter det drog vi till festivalen, parkerade och gick mot området.
 
Fredagens festival bjöd på flera bra DJ's, som Sub Focus, Dimitri Vegas & Like Mike och Armin van Buuren. När Armin spelade var vi uppe i pariserhjulet en sväng, då såg det ut såhär:

Fredagen var dock väldigt kall, och jag frös så mycket att jag inte kunde njuta av evenemanget, så Daniel och jag körde hem till hotellet redan före 12. Båda dagarna drack jag endast 5-6 lonkero, och jag tog inte ens nåt annat än alkohol heller, konstigt av mig att vilja vara så nykter! ;P
 
 
På lördagen hängde vi i stan hela dagen, det regnade och var skit väder. Stackars Ville hade blivit förkyld också. Vi träffade Laine och gick runt i de olika köpcentrumen.
 
När vi införskaffat alkohol åkte vi till mitt hotellrum och förfestade. Vi hade alla superbra feelis och blev än mer taggade av alkoholen. Sen var det dags att ta bilen till festivalen, det blev några felkörningar, men vi kom fram säkert iaf ;) Parkerade nära ingången och sen gick vi in. Utanför området kom det fram två poliser som bad mig och Daniel att hälla ut våra öppnade drickor, liksom wtf!!? Nåja, vi gjorde det och sen gick vi in.
 

På hotellet innan vi åkte till festivalen
 
Anna skulle hoppa Bungy Jump denna dag hade hon bestämt, så hon och Ville köade i nästan 3 timmar! Det kostade 70 euro per person, och enligt Anna var det sjukt värt det! Under tiden de köade gick jag och Daniel runt, såg lite av Cazzette men missade mycket annat eftersom det var så mycket mera folk än dagen innan, det gick inte att komma fram.
 
När Anna hoppat stod vi allihop vid stora scenen och kollade på David Guetta. Det var den spelningen jag kommer att komma ihåg bäst från denna festival. Jag satt på Daniels axlar och såg ut över publikhavet, det var en härlig feelis, massor av folk! Guetta levererade som alltid.
 
När han spelat klart var det ca en timme kvar innan det stängde. De som höll på att spela på andra scener var Ingrosso och Pendulum DJ set. Vi försökte gå mot pendulums scen, men det stod vakter vid ett galler där och sa att det var fullt, inga fler slipper in.
 
Ingrossos scen var ännu längre bort, och det hade tagit en halvtimme bara att tränga sig fram dit, så vi insåg att det inte skulle funka. Eftersom Ville hade feber så bestämde vi oss för att åka hem, även fastän jag och Anna blev lite sura då vi hade velat stanna.
 
Men vi slapp den värsta trafikstockningen påväg från området iaf. Skjutsade hem Anna och Ville till deras släkting i Hesa, sen körde Daniel oss till hotellet för att gå och lägga oss.
Bilder från David Guettas spelning

Iväg på festival igen! :D

 

Imorgon åker jag, Daniel, Anna och Ville iväg till Helsingfors. Vi ska på Weekendfestival, en stor elektronisk musikfestival. Schemat är fullspäckat med internationella stjärnor, tex Calvin Harris, David Guetta, Sebastian Ingrosso och Armin van Buuren.

Det kommer bli en oförglömlig helg med massor av dans och musik!

 


Likörnyheter

 
Här om dagen var jag inne på alko och såg den nya ufo-shot, en blå flaska (bilden nedan). Den såg ganska spännande ut, den vill jag testa! :)

En annan flaska som ännu inte finns på alko är Pople Citrus & Mango (bilden ovan). Den har jag smakat flera gånger på sky och jag tror nästan att jag gillar den mera än Pople Strawberry och Pople Blueberry! Citrustonerna gör den fräsch, och den passar bra i drinkar tycker jag. Önskar att de kunde lansera den på alko snart.
 
 
För de som gillar Mojito kan nämnas att Bacardi nu lanserat en Mojitoflaska, den är ganska lik Say Mojito, det är samma alkoholprocent och storlek. Men alltid kul/spännande att smaka på nyheter right? :D

Andra natten i rad på sokos hotell

Min lillasyster och jag bestämde oss för att gå ut och festa igår. Vi begav oss till stan, förfestade hos mig och gick sedan till Pullo. Träffade Gustaf och Björn och deras vänner. Sen kom Elli så då hängde vi med henne. Var ganska mycket i karaokerummet, med Elli, Paavo och Arski.
 
Jag var rätt nykter under hela kvällen eftersom vi började dricka så himla sent. Oavsett så var det kul ändå :)
 
Vi dansade lite mer mot slutet, och sen träffade jag på Toffe och Patte som precis vunnit några hundra euro var på Black Jack-bordet! Eftersom stället stängde gick vi ut. Toffe och Patte fick idén om att hyra ett hotellrum och fortsätta festen, så min syster och jag + en annan tjej följde med.
 
Vi tog en taxi till Kantarellis.
Där var det fullbokat.
Vi kollade på Radisson.
Där var det fullbokat.
Hotell Astor.
Fullbokat.
Däremot hyrde killarna varsitt rum på Sokos. Vi drack en hel del från minibaren och när jag kollade runt mig var exakt alla ganska fulla utom jag själv haha.
 
Så småningom var det ljust ute, och vi var rätt trötta. Vi sov några timmar. Jag och syrran vaknade först och gick tysta därifrån klockan 11.
 
 
 

Lunch i Närpes

Idag har vi varit på födelsedagslunch med min mormor och morfar, så jag fick stiga upp och åka bil tidigt fastän det blev en sen natt igår.
Vi var till Lind's kök som ligger 5 minuter utanför Närpes.
Det är ett växthus som rustats upp till en restaurang med vackert stengolv och massor av växter i inredningen.
Mätta och belåtna åkte vi hela gänget till mormors och morfars sommarstuga där vi fick tårta.
 
 
 
 

Summersky Sunglasses @ night

Best party ever!
 
 
 

Igår blev det förfest hos Emma med henne, Daniel, Paulina och Jaho. Jag blev rätt snabbt full. Sen for jag och Daniel till sky och jag köpte en flaska skumpa. Vi satt ute och chillade först, när plötsligt en kille kom och frågade efter tändare.

Började tala med honom och han var från Umeå! :)
Han hade VIP-bord och bjöd in oss att sitta med honom.
Så vi gick dit efter en stund, awsome med drink-table precis bredvid DJ'n! :D
Spenderade mestadels av kvällen där.
Killarna hade även ett hotellrum på våningen under sky,
så jag hängde med dit och länsade minibaren litegrann ;)

Ingen jävla aning vad som hände sen, men jag hängde med Mikaela och efter 3 gick vi ut och var påväg hemåt. Jag träffade en kille på vägen hem, han var från Åbo så vi satt och diskuterade ute på en trappa en stund.
Efter en stund ute i sommarnatten begav jag mig hemåt och gick och la mig.


Treårsdagen

Stort GRATTIS till JACK som fyller tre år idag! :D

Alla bilder är tagna i Stockholm, då vi bodde där. :)
 
Tyvärr träffar jag inte födelsedagsbarnet idag, eftersom jag är i Vasa och han är hos mina föräldrar. Jag ska till sky ikväll, men imorgon åker jag hem till Korsnäs på morgonen :)

Konstens natt 2013

Sorry for bad uppdatering, orkar inte blogga när det inte händer nånting :P
Igår var det Konstens Natt. Började med att nykter gå till stan klockan 5 för att se Hiroshima Haze. Var där med Emma och Jaho.
 
Sen träffade jag lite fjortisar en stund, och var hem efter min egen dricka. Gick tillbaka till stan och började supa med Jenny. Var upp till föregångarna med henne. Sen ut och mötte upp Emma, Hanna och Nizze. Var upp till föregångarna med dem också, men Hanna blev utslängd för att hon var full.
 
Tappade bort dem sen och gick istället med Julkki, Daniel och Sofie. Var upp till föregångarna igen för att låna toan denhär gången. De sa inget fast jag drack mitt alkoholglas där hehe.
 
Plötsligt satt vi utanför rewell, träffade fler fjortisar och talade med folk. Det var bekanta överallt! Efter det gick vi bakom rewell center till techno-tältet. Jag, Daniel och Sofie satt där. Sen kom Soffi och hennes två vänner från Sverige. Vi satt ett tag där, men tyvärr började det regna så vi gick hem till mig och fortsatte dricka där.
 
Senare kom även Anna salonen. Vi testade gå till LadyPink, men hon slapp inte in så vi gick tillbaks till mej. Då kom Katsu till mig också. Vi drack upp det sista innan vi sa god natt vid klockan 3 och alla for hem. :)
 
Min syrra och Natali sov hos mej på natten eftersom de varit ute på krog.
Bild från google eftersom jag inte har några bilder från igår.
 
 
 

Animals

 
Min favoritlåt för tillfället!
 
Nu blir det nyktert fram tills torsdag, då är det fullspäckat schema för det är nämligen konstens natt i vasa! Ska se några vänner som spelar på torget, och sen några andra som spelar på Leipis. Däremellan och efteråt blir det nog att supa på torget och i hoviska :) Vi får se helt enkelt, men kommer nog hänga mycket med alla mina underåriga vänner, det har blivit lite väl sällan jag träffar dem nu när jag börjat hänga på krog hela tiden!

Söndagsfylla

Förfestade med Emma, Paulina och Jahorina i vöråstan.
Vi hade riktigt skoj och drack en hel massa!
Sen fick vi skjuts till hullupullo där vi shottade och drack mera.
 
Vi satte oss vid ett bord vid dansgolvet.
Jag blev ganska full och Natu kom fram och talade med mig.
Så jag umgicks en del med henne där och då.
 
Träffade inte så jättemycket folk annars.
Minns inte heller när jag gick hem, men kanske 3-tiden.
 
 

Umeåresa + Vision på leipis

Igår steg jag upp väldigt tidigt och följde med min pappa, syskon, moster, mormor och morfar till Umeå på en dagskryssning. Båtresan dit var ganska lång och tråkig, men väl i Umeå gick vi i massa affärer och jag köpte lite kläder + handlade på systembolaget! :D
 
På sena eftermiddagen steg vi på båten igen för att återvända till vasa. Vi drack allihop, jag köpte en mansikkalonkero och sen drack jag en halvliter av mitt 13,5% rosévin. Lite på G blev jag väl, vinglig och sådär, fast min pappa och morfar var mycket mer fulla än mig. Jag undrar om min alkoholtolerans har höjts nu, om det kan gå såhär snabbt. Men tydligen!

Det var jättekul att dricka med familjen eftersom de annars aldrig dricker. Väl i Vasa åkte jag hem snabbt och sen gick jag till Leipätehdas.
Där träffade jag på Daniel och följde med till vårat bord. Kim Laine hade födelsedagsfest så han hade reserverat VIP-bordet. Vi fick in massa alkohol, vodka, champagne osv. Jag drack ganska mycket fast lyckades inte bli full.
Daniel däremot blev stupfull som vanligt och slocknade vid bordet. Jag dansade en hel del under kvällen, DJ Muddy is the best! Daniel for hem, jag stannade ett tag. Dansade med Tommy och Sebbe bl.a.
 
 
 
Men jag gick hem redan klockan 3 efter att jag hade köpt ett glas vatten och druckit upp det. Ikväll blir det pullo!
 

Onsdag at Fontana

 

Igår förfestade jag och hundarna hos Daniel.
I början var det bara jag, Daniel och Sofie.
Sen kom även Gustaf, Ellinore och Natalie.
 
Vi gick till Fontana sen, men bara jag, Daniel, Ellinore och Natalie.
Jag och Natalie drack sjukt jävla snabbt. Hon svepte massor av shottar,
och jag drack lonkero och sangria. Jag blev full.
(Ganska bra, för på pullo får jag ju inte va full längre så:))
 
Vi skulle gå till Leipätehdäs för vision terrace hangout. Men det var stängt när vi kom dit haha??
De stängde tydligen väldigt tidigt. Så sen var vi in en sväng till Fontana, men gick hem rätt tidigt.