My soul got happy and stayed all day


Idag sov jag länge, men steg upp när Johnny ville komma hit. Så han kom hit och vi åt frukost, satt framför datorn och va ut på cigg. Sen kom hans kompis från Åland, Andre. Kul att träffa nytt folk! De var här till framåt eftermiddagen då jag följde dem ut och på samma gång mötte Toni som då kom till mig. Vi hade jättekul nyktra, fastän vi inte gjorde nåt skilt. Sen gick vi en promenad och rökte när han gick hem på eftermiddagen. 

På kvällen satt vi hos mej tills rätt sent. Toni satt och kollade på webshops och radiostyrda helikoptrar igen, jag hade inte riktit nåt att göra ;P Men vi hade nog kul som vanligt, och jag följde honom hem sen för att få min promenad, som vanligt
😄👍

The bright side of suffering


Under veckan har jag träffat vänner, och som vanligt längtade jag efter helgen! :)
På fredagen var jag förväntansfullt uppspelt, lite väl kanske;) träffade först Daani och Tomas som kom till mig på kvällen. Då de gick hem mötte jag upp Toni och gick en promenad. Han tyckte jag skulle lugna ner mig lite, och han hade väl rätt för vi blev lite osams senare på natten. 

Jag somnade först på lördagsmorgonen. Så sov tills klockan 20 den kvällen, det blev ett jävla stressas att gå igenom va som hänt på telefon. Toni och Robban kom hit, drack öl. Jag var allmänt stressad/irriterad. Juuso kom hit och hängde med mig en kort stund också, då blev jag lite gladare. Robban for hem på natten och därefter följde jag med ut å gå då Toni gick hem. 

Däremot blev söndagen inte riktigt lika livad. Jag vilade mest, såg på tv-serier. Råkade träffa T-bone och hans nån kompis tidigt på dagen. Har även sett till Juuso, Reima och Heidi idag!^^

Måndagen började segt. Tog en promenad och följde med Daniel till butiken. Därefter kom Toni till mig en stund helt flummig, det var kul! Vi gick till affären och sen gick han hem. Då gick jag och mötte upp Johnny som jag inte sett på över en vecka!:) Vi satt en stund i solen bara för han hade bråttom vidare sen. Så var jag ensam några timmar, innan Daniel och hunden kom och hälsade på. 

På kvällen var jag med Toni. Jag har träffat Jeanette en stund, och när Toni for iväg till en kompis var jag ute och körde med Kim. Vi hämtade sedan Toni runt midnatt och så följde Toni med hem till mig. Det blev återigen en såndär lång natt med högljudda diskussioner om psyket och mänskligt beteende. Allt började kännas bra och normalt igen när vi, lika envisa båda två, argumenterande för skilda saker. Vi tog en nattpromenad och klockan tickade iväg, Toni for hem klockan 04. 

Idag (TISDAG) har jag hängt med Johnny här i stan. Vi var ute och satt i solen, först i en park och sen på en innergård. 😊

Telling you clearly, the fire still burns

Toni hade blivit utskriven på torsdagsmorgonen, så han kom och överraskade mig med en spontan fest! Vi drack hos mig några timmar under dagen. Sen gick han hem å äta, och på eftermiddagen möttes vi upp för en fika på Piccolo. Resten av kvällen hängde vi hos mig. Toni var ganska rastlös efter dagarna på sjukhuset så han var ut på nå egna äventyr också, och på kvällen tog han med mig i en taxi till Johnnys. Kändes overkligt att komma till Dragnäsbäck sent på kvällen, det var så länge sen jag var där. Men det var skoj, vi gick in och träffade Johnny och Heidi, fan vad jag saknat Heidi!!:D

Vi avslutade kvällen relativt tidigt ändå. Nästa dag, fredag, var det fest hos mig. På kvällen kom Toni och Peku hit. Vi satt i köket och samtalen gick mestadels på finska. Lite senare var Reima här någon timme, och så anlände Johnny från någon förfest, redan full och glad. ;D Även Dadde anslöt sig till gänget och festen var igång till 03-04-tiden då jag sa ifrån angående ljudnivån. 

Toni stannade över natten och nästa morgon hade jag feelisen på topp och följde med på en morgonpromenad då han gick hem. :D

lördagskvällen var både T och jag lite rastlösa, vi hade inte riktigt nåt speciellt att göra. Blev nog bara att chilla hemma hos mig. Vi somnade runt 04. 

På söndagen kom Reima hit en stund, sen på kvällen gick jag och mötte Toni och Jukka. Sen var Toni hos mej hela kvällen förutom då han var iväg till nån kompis fest. Vi for ut och köra med Atte då han kom tillbaks. Atte körde hårt med skarpa svängar, och jag satt själv i baksätet, fick typ migrän eller nåt. Vi körde till Laihia och Vörå innan vi hunnit hem. Jag fick äntligen huvudvärkstabletter och sen satt jag uppe rätt sent med T hos mig, vi bara snackade och tog det lugnt. En lång helg blev det!:)

I only want one thing out of life - Everything!

måndagen vaknade vi kl11. Toni gick hem och själv gick jag till föregångarna på möte. På dagen träffade jag Mika och satt med honom hos mig o talade om allt möjligt:) På kvällen gick jag till Daani. Vi kollade på Youtube-videor om bl.a. Ville Valo, konspirationsteorier och hörde på musik såklart. Daani drack några öl, så det blev rätt sent. Efter många rökpauser på balkongen så gick jag äntligen hem i snö-vädret. 

Det blev inte många timmars sömn innan jag fick stiga upp och följa med moster till Korsnäs. På eftermiddagen fortsatte vi söderut till mina morföräldrar på släktkalas! :) Jag kom hem till stan igen sent på kvällen.

onsdagen vaknade jag sent, det var stress till en början, men det löste sig. Till att börja med kom Johnny till mig. Toni ligger på sjukhus, och jag var påväg dit för att hälsa på, Johnny följde med. Vi hittade hans rum och satt där en stund innan vi alla tre gick ut på tobak. Då såg vi Dadde som var påväg för att joina oss. Vi fikade i kafeterian och hann med ännu en rökpaus innan vi lämnade Toni och gick hem till mig. 

Det var ett tag sen vi hängt hos mig, och efter en stund blev stämningen riktigt bra!:D Fast Dadde var tvungen att gå ganska tidigt på kvällen. Johnny stannade några timmar längre. 

Let's walk the world!

I början av veckan var jag sängliggandes i magsjuka. :s. Johnny kom och hälsade på mig en kort stund på tisdagen.
Onsdag: Toni kom ut på kaffe på förmiddagen, sen for jag till korsnäs där jag stannade tills fredag.

HELGEN

Jag kom till stan på fredagsmorgonen helt adhd-energisk efter den långtråkiga veckan. Förväntansfull inför kvällen! 

Även Toni var peppad på att festa igen, han kom till mig redan vid lunchtid. I väntan på kvällen hann vi träffa Mika, Robban, samt Jeanette. Vi har oxå varit ute på stan. På chlas ohlson köpte T en radiostyrd liten helikopter, haha det är en bra ide att köpa nån random leksak när man inte har nåt särskilt att göra;D Så den har sysselsatt oss ett bra tag (främst Toni, haha) 

Vi har kollat Zeitgeist-klipp och liknande dokumentärer. Det förde in samtalen på djupare ämnen, livserfarenheter och teurapeutiska insikter. Toni tog med mig till hans kompis Nico som bodde i en fin lägenhet i närheten. Vi satt där en stund och snackade finska. Bra för mig att komma ut bland lite nytt folk.

Kl09 på lördagsmorgonen gick vi ut och träffa nån gammal bekant till T. En morgoncigg i solen på gatan, fan vad uppiggande väder!:)
På förmiddagen for Toni hem och jag tog det lugnt ensam hemma bara. Han kom hit igen på kvällen några timmar, och så gick vi och hälsade på hans kompis Jukka :) 

Tony for iväg till en annan kompis efter 22-tiden och skulle komma tillbaks senare. Men senare blev för sent så han lämnade där över natten och istället steg jag upp tidigt för att gå och möta honom då han kom tillbaks på morgonen. :) vi spenderade förmiddagen hos mig innan vi tog lite paus på skilda håll. 

Toni va ut å påå hela kvällen så jag hann sova nån timme innan jag vaknade av att han kom tillbaks efter midnatt. Vi funderade nog om vi också skulle gått till Pullo, men valde att stanna hemma. Vi var så trötta men samtidigt hade vi lust att hitta på nåt! T var lite full, så vi var bara flummiga och lustiga haha, gjorde inget vettigt. Såg på tv, hörde på musik, var ut på cigg i stormvädret och låg i sängen. Somnade lite väl sent, men nu fick vi äntligen vila ut efter vår intensiva helg!

Fan vilken kul helg, det är nog sant att det blir roligare om man festar mer sällan! Vi försöker hålla det mesta festandet till helgerna nu, det blir så lätt vardagligt/enformigt annars.


Påskveckan

Måndag: Min mamma, pappa och Benjamin har varit hit några svängar idag, de lämnade vovven Trolla här över dagen medan de var i stan. :) Även senare på kvällen hade jag hund i lägenheten, för då kom Daani och Jack hit, de gick hem vid 02. 

tisdagseftermiddagen följde jag och Jack med till korsnäs över natten. For tillbax till stan nästa dag. Onsdagen såg ut att bli rätt händelselös och tråkig, men det ville jag inte acceptera!:p så på kvällen kom Johnny hit och vi festade till det lite smått och sen sov han här. 

torsdagsmorgonen var jag betydligt gladare då det äntligen börjat hända nåt. Jag vantrivs ju när jag måste va ensam och vara sysslolös, känns som att ha slösat bort hela dagen och dess möjligheter. J for ut på ärenden till stan, och lite senare kom han tillbaks, och även Toni kom hit. Vi gick ut på en promenad till stan, och så hade vi plötsligt med oss en ganska så full Dadde:D På kvällen hade de alla farit iväg så jag var ensam igen.

Jag sov länge på långfredagsmorgonen.  Johnny har varit hos mig några timmar på kvällen, vi satt mest bara framför dator/telefon, standard ;D

Toni kom hit på lördagen, vi satt mest och beklagade oss över tristessen.

En tråkig händelselös helg blev plötsligt kul när Mats ringde och var i stan!:D så på söndagseftermiddagen kom han hit, och efter en liten stund bestämde vi oss för att åka till Johnnys. Det kändes som förr i tiden och jag var riktigt glad när jag fick komma ut lite!:D har ju inte orkat mig till Dragnäsbäck på sistone då jag inte har bil, så jag har isolerat mig väldigt mycket och då blir humöret därefter. Nu blev jag social och energisk, så det kändes lite tråkigt att avsluta kvällen när Mats skulle hem vid midnatt. Han var min skjuts tillbaka hem, så det var bara att acceptera läget och följa med fastän jag hade velat fortsätta festen. 

Det blev alltså en positivt överraskande avslutning på en annars ganska enformig vecka. :D