En helg hos mig

På fredag vid 12-tiden fick jag besök av Johnny. Vi satt en stund hos mig innan vi gick till alko, därefter buss hem till honom. Laura och Junnu kom dit. Laura och Johnny drack rom. Jag dricker inte rom så jag smakade bara lite och fick sedan huvudvärk och illamående. Laura vinglade omkring, tre finska killar kom dit, jag satt mest tyst och trött, orkade inte socialisera på finska. De behövde lite mat etc från Lauras så jag erbjöd mig att gå och hämta, skönt med lite frisk luft. 

Det kom mer folk och jag blev ganska stressad och kände mig instängd med så mycket folk som drack i en lägenhet. Så jag stängde in mig i sovrummet och var ifred en stund. Laura vinglade iväg till sin nästa destination, och Johnny slocknade i soffan. Jag blev uttråkad och tänkte fara hem, men då ville de andra muntra upp mig! Så jag hängde med Eli, T-bone och Ninnu. Vi snackade och så småningom blev det riktigt kul. Vi fyra gick hem till T-bone i Brändö, dit också Jonatan kom. Det var jätteskoj att lära känna nya vänner och vidga vyerna lite. T-bone hade en grå lekfull katt som busade med oss där vi satt i soffan. Jag drack lonkero, talade, var ute på cigg på balkongen,  och så lekte vi Totuus vai tehtävä.
Det blev sent och vi låg och slumrade i soffan i mörkret. Jag gick tillbaka till J i det stilla snövädret tidigt på morgonen. 



Reima, Tony, Å och några andra dök upp under lördagsförmiddagen. Vid 15-tiden fick jag, Johnny och Tony skjuts till mig. På gården i dragnäsbäck var det någon lägenhet som brunnit, massa blåljus.


Faktum är att vi var hos mig resten av helgen! På lördagskvällen var J hos Reima, medan jag och Tony bl.a. gick till affären och handlade mat. Där stötte vi på en av mina gamla bekanta, och fick oss en liten pratstund. Annars har vi suttit och talat mest och gått ut på rökpauser nu som då. Tiden vandrade snabbt iväg... Medans det ännu var mörkt gick vi en promenad runt 1,5 kvarter;D

Söndagen var ungefär likadan. På dagen tog Johnny cykeln och körde iväg på äventyr och uppdrag medan jag och Tony mest låg i soffan/sängen och njöt av tystnaden, chill, lugn och ro. 

J har varit med emellanåt, vi har pratat framtidsplaner och jag har julpyntat lite. På kvällen försvann J igen, och när han dök upp hade han en dator med sig, så killarna har mekat med den hela kvällen typ. Det blev en annorlunda, lugn helg hos mig med andra ord, men det var jättetrevligt trots att vi inte hade nåt särskilt att göra. :) 

Även idag måndag har jag varit med samma typer. J var här över natten och halva dagen, och på kvällen var T här ett par timmar. Men nu ikväll går jag och lägger mig ensam, litte udda men skönt, när man är van vid sällskap 24/7! :)





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?