Pienet festarit preerialla


Lördagen började med att jag gick till Hoviska för att träffa Jenny. Hon satt med Nea, Lina, Ellen, Julia, Paano och ett stort gäng finska typer. Vi snackade, drack och hörde på finsk rap.
 
Sen for vi tjejer in på området för att höra på Jodarok. Det var feelis! Efteråt följde vi Jenny till bussen innan jag och de andra tjejerna for hem till mig för att värma oss en stund. Vi tog nån drink där och sen gick vi tillbaks till Sandö.
 
På vägen frågade vi nån kille om cigg, och han var så full så han gav oss pengar eftersom han inte hade några cigg haha! Så det räckte till ett maxi paket för oss att dela på. :DD
 
Väl tillbaka vid Sandö så for vi in och dansade och hade skoj, satt i gräset, gick runt lite och snackade med folk och var sociala. Det var jätteskoj, så himla mycket roligare än gårdagen. Jag hängde hela kvällen mest med Julia och Ellen, vi gick runt lite överallt på området:D
 
I slutet såg vi Juju och stämningen var på topp :D Dock börja vi nog snart va ganska trötta i benen, samt frusna och nyktra. Så efter klockan två när spelningen var över vandrade vi tillsammans hemåt i gryningen. :)
Det blev en awesome night med nyfunna vänner! :)
 







NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?