I had a happy midsummer

Midsommarplanerna har varit väldigt oklara hela veckan. Trodde inte riktigt det skulle bli nåt, men på lördagskvällen råkade jag av en slump snacka med Mats på facebook och han kom till mig en sväng och sen for vi hem till honom och Maria.
 
Efter en stund där åkte jag och Mats till en villa i Maxmoskogen och då började jag dricka (typ kl 20.30). På villan var väl festen igång lite grann iaf. Vi for å köra en sväng emellanåt. Sen tillbaka till villan där vi eldade brasa, grillade, delade livserfarenheter och hade en allmänt trevlig midsommar helt enkelt. :) Vi var tre tjejer, fyra killar och en liten chihuahuavalp på 4 månader! :) 
 
Festade hela natten men drack väldigt långsamt så blev inte så jättefull. Varvade med lite kaffe eftersom det var så kallt där, då kom festen igång ordentligt! Vi festade till långt framåt småtimmarna, för då fick man ju ny energi när det ljusnade redan kl 03, lite störigt att det bara är mörkt ute typ 3h/natt. :P

Stannade där över natten för ingen var i körskick, sen på morgonen tog det jättelänge för alla att bli klara så vi for därifrån först kl 12.30. Trött och sliten men det har varit skitkul att spendera en natt med att lära känna nya vänner!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?