Fuck alcoholics, I'm the dopest


Efter ett par dagars lugn och ro möttes jag av en mycket stressig tisdag. Jag blev väckt omänsklig tid av Johnny, sedan några timmars sömn till.

På dagen ringde telefonen stup i kvarten, och jag hann med att träffa Heidi, Johnny, min mamma samt Daniel och hunden. 

Sedan var det plötsligt mörkt, och jag fick skjuts med min mamma till Dragnäsbäck. Där for jag till Junnu. Hos honom fanns även Johnny, Petri och Arto. 

Vi var där en stund sen följde jag med Johnny till honom. Junnu vinglade omkring där några timmar också. Jag var lite deppad och sur pga en grej som hänt, och Toni är borta nu några dagar. 

Lite senare kom Melissa och någon kille. Sen var vi ensamma en stund och gjorde inte så mycket. Mot midnatt dök två killar upp, aldrig träffat dem förr, kan kalla dem P och P. 

De var festliga och lustiga. Kanske lite tråkigt för mig och J som var nyktra, men killarna slocknade på soffan så vi fick en lugn natt ändå.


Onsdagsmorgonen var för crowded för min smak. Killarna hade vaknat, och så kom Junnu och Pygmi-Laura på aamukahvi. Jag letade mig därifrån rätt snabbt, och gick istället ensam ut på en 40 minuters promenad i det vackra vädret. 

När jag kom tillbaka var det lugnt igen. Bara slöade hela dagen, jag satt framför datorn och sökte efter ny musik. På eftermiddagen gick jag hem. Johnny kom lite senare och så såg vi på film och tog tidig natt!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?