Skolavslutning

Det blev två dagars fest igen! I will tell you the story..
 
Det började i fredags med att jag hade tänkt vara nykter. Men min vän kom till mig på kvällen och jag blev lite påverkad = jag fick feelis. När han for sen så letade jag vänner på facebook att fara ut på en drink med, jag blev lite törstig haha.. Så ungefär klockan 23 steg jag in på Omalleys där jag satt med gusse och en kille som jobbar i Norge bl.a. Sen kom det mera folk och satt med oss.
 
Patte, Sanna och Malin. Jag och tjejerna dansade, ååh vad jag älskar dansgolv, jag vill dansa varje kväll! Sen när mällis stängde så tyckte vi att vi borde fortsätta festa. Så då gick vi till rocktails. Tony och Jessica kom med också men gusse for hem. Där hann vi vara 1,5 h innan det också stängde.
 
 
Efter krogen vinglade vi iväg och funderade på efterfest. Vi blev upphämtade i en bil, det var jag, Patte, Leiron, Malin och Toffe. Vi åkte och köpte sprit på ett ställe och läsk att blanda med och sen körde vi till mig. Toffe jobbar som bartender och visade sina kunskaper, han blandade goda drinkar med lime och rom. Och whiskey eller konjak tror jag vi hade, jag vet inte riktigt vad det var men flaskorna såg ut såhär:


Nåjåå men vi festade och blev i fyllan där hos mej hela natten då. Fast klockan halv 11 tog festen slut, alltså på morgonen. Då kom min moster och hämtade mig för jag skulle komma med till Korsnäs på studentkaffe. Det gick ju lite sådär, jag var ju rätt påverkad och de ville bara att jag skulle gå och sova haha. Så jag gick och la mig i några timmar, sen åt jag nånting och duchade och sen följde jag med moster tillbaka till stan.

Det var ju den officiella skolavslutningen så vi skulle festa såklart. Det blev fjortisfest hos Daniel och vädret var inte det bästa. Det var ganska lame fest denhär gången, inte så mycket folk som det borde. Men vi drack och hade kul och spelade "jag har aldrig". Jag ville dansa, så det gjorde jag också! Sen blev jag trött men svalde tre koffeinpiller så var jag på g igen! :D
 


Jag var väldigt klar i huvudet hela kvällen, jag minns exakt allt. Lite konstigt kanske, men så kan de va ibland. Jag drack inte så jättemycket så kanske det förklarar saken. Fredagen var ju definitivt roligare än lördagen!

Mot slutet när folket började gå hem (anna å ville, anna s, maja å Reidar) så var det Nicke och Daniel kvar bara. De höll på att slockna, så jag tog mina grejer, släckte lamporna åt dem och gick hem. ;P Då var klockan halv 4 ungefär. Jag var väldigt trött men hade ändå lite svårigheter att somna så jag spenderade nån timme på fb-chatten och sen somnade jag.

Vaknade kl 10 imorse, ååh jag lyckas int sova tillräckligt bra nåmera, sku behöva bli utvilad, men det är svårt!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?