123

Resultat av Jacks kastrering
 
Det har gått 1 vecka och 1 dag sedan Jack blev kastrerad. Han har sedan dess varit ensamhund, först hos mina föräldrar och sen i stan. Han har blivit keligare och lugnare. Han vill sitta i famnen och bli kliad mera nu än innan. Han kommer gärna och lägger sig i sängen och soffan och vill vara social. Han drar mindre i kopplet än innan!
 
DET är nånting bra, koppeldragandet har minskat! Det var ju just den detaljen jag inte stod ut med, att bli dragen runt flera kvarter när vi skulle gå på en promenad. Så det är härligt att det börjar bli lite ordning på den saken, även om han fortfarande drar en del.
 
Vad mer? Tjaa, han kan ta det lugnt inomhus. Han springer inte runt och gnäller hela tiden, utan han kan faktist sova och bejaka sin lathet, hehe :P Dessutom har han börjat äta upp sin mat direkt han får den! Förut fick man truga i honom maten och han åt inte förräns han var riktigt hungrig. Får hålla på restriktionerna nu, we don't want a fat dog, do we? ;P
 
Så alltsomallt är jag nöjd! Han är fortfarande en stövare, och han är fortfarande samma hund, om än lite annorlunda. Men det är annorlunda på ett positivt sätt, så det gör inget! :)
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?